reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mam nadzieje, ze mnie do sadu nie podacie o haluksy na kciukach:rofl2:
Jestem Wam bardzo wdzięczna za wsparcie i oparcie. Nie ma co wiele wymyślać, prawda jest taka, ze tylko ten kto ma ten sam problem potrafi wejsc na właściwy level wspolodczuwania.
Transfer mam jutro o 9.

reklama
Pole mocno trzymam za Ciebie kciuki :tak: wyjątkowo mi zależy, żeby Ci się udało ;-)

Gratulacje dla nowych ciężarówek :-D

ja już zaczynam myśleć o powrocie do tego wątku :-)

Ja tylko na chwile bo mam dzień zawalony.
Pole najpiekniesza wiadomość, superaśnie że masz dwa piękne zarodeczki i kolejne do mrożenia. Bardzo ładnie to wygląda, to jutro też od 9 trzymam kciuki za transfer. Bierzesz oby dwa maleństwa? Pomijając Twojego M to odnośnie Twoich zmagań wiem jak to dokładnie jest. Te całe czekanie na info o komórkach, zarodkach itd to jedno wielkie utrapieństwo, IUI kosztuje około 1000 zł a ivf +- 10 000 zł. Ja wiem że nie przelicza się wszyskiego na $$$, ale takie czasy:zawstydzona/y:
Wierze w Twoje maleństwa i że za dwa tygodnie napiszesz piękna trzycyfrową betę.

Przepraszam że nie pisze do wiećej dziewczyn, ale przejzałam tylko forum na szybko.
Moja @ jednak płata figle, w pon i wczoraj to było minimalne plamienie, wystarczyła jedna mimi wkładka na dzień. Ale chyba dzis się rozkreci

Miłego dnia

Bo to tak jest GizaS...jak nie wyjdzie iui to kombinujesz i wysuplujesz kolejne 1tys, ale jak nie wyjdzie inv to nie wytrzepiesz z rękawa następnych 10 tys.
Poza tym smutne jest, ze dziecko zaczyna od minusa:(
Te 10 tys przecież mogły pójść na lepszy wózek, fajniejsza ubranka,bezpieczniejszy fotelik itd Smutne to trochę.

A sama procedura, masz racje psychikę gruchocze. Mnie sie w gruncie rzeczy udało uchronić głowę, bo jednak byłam skupiona na czym innym bardziej. Pewnie w przeciwnym wypadku siedziała bym i obgryzala paznokcie...

Chcialam zabrać jeden zarodek, zeby mieć poczucie, ze mam po kogo wrócić jak sie nie uda, ale wyglada na to, ze nikt mnie nie pyta. Tyle mi w laboratorium powiedzieli, ze kazali na transfer przyjść...a ja byłam tak zaaferowana, ze przestałam myśleć...

Pole super wiadomość, nie wiem jak to jest, szczerze mówiąc nie za bardzo zagłębiałam się jeszcze w temat IVF (mam nadzieję, że nie będę musiała się w niego zagłębiać) ale to chyba Twoja decyzja ile zarodeczków bierzesz? W każdym razie trzymam kciuki jutro o 9 rano. Nawet nie wiesz jak bardzo Wam kibicuję :-)

Smerfeta a gdzie chodzisz do lekarza bo nie pamiętam. Ja swojego mogę Ci z czystym sumieniem polecić. Nazywa się Krzysztof Zieliński i przyjmuje w Invikcie. Jest młody i jeszcze niezmanierowany, widać, że przykłada się do swojej pracy. Wczoraj w rejestracji słyszałam jak dziewczyna umawiała się na wizytę z NFZ, nawet nie wiedziałam, że tam też tak można. Umówiła ją na 7 maja więc nie jest to jakiś kolosalnie odległy termin tylko nie wiem akurat do jakiego lekarza bo nie usłyszałam. Może warto spróbować chociażby dla samego porównania. Co dwie głowy to nie jedna ;-)

Ostatnia edycja:
Kate26 GRATULACJE!!! Trzymam kciuki za piękny przyrost bety :tak: Pięknie że pierwsza IUI się udała, chyba bardzo rzadko to się zdarza, ale jak widać zdarza się, mam nadzieję że teraz ciąże pięknie się posypią.
Zapraszam na wątek przyszłych mamusiek po IUI

Co do testów to tak niestety bywa, mi jaśniutka kreska wyszła przy becie 100, także nie ma sensu za szybki ich robić, lepiej iśc na betę

reklama
Do góry