reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzieki Kobieki. Poplakalam sie, to okrute, ze musimy przez to przechodzic. Pragnienie dzidzi jest jednak silniejsze od wszystkiego. Magdusia31 beda dwie kreseczki i u Ciebie i u mnie.
Ciesze sie, ze jestescie. Mieszkam w Chicago i nie mam z kim pogadac na temat swoich problemow. Moj M wspiera mnie jak moze, ale to nie to samo co babskie spojrzenie. Caluski. Zaczynam piec ciasta swiateczne zeby sie czyms zajac. Mam testowac we wtorek nie wiem czy wytrzymam moze sprawdze w niedziele.

Waneczka, Magdusia życzę Wam dwóch kresek na testowaniu :)
Ja mam USG jednak we wtorek tj 12 dc i na szczeście u swojego lekarza i zobaczymy co dalej... mam nadzieję że uda się podejśc do inseminacji. Na pewno te tabletki wpłynęły na moje samopoczucie-jestem bardzo rozdrażniona i szybko się denerwuję-co raczej mi się nie przydarza nwet przed @, ale dam radę

GizaS życzę pomyślnych wieści we wtorek-ja też biore tabletki luteine 2x dziennie i jestem rozdrażniona, senna itd. ale wszystko sie przeżyje w dążeniu do zrealizowania marzenia:-) Odezwij się we wtorek

Waneczka i Magdusia z całego serca życzę 2 kreseczek pięknych i bardzo tłustych
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

dziewczyny na te święta życzę dużo zdrówka i spełnienia marzeń a szczególnie tego jedynego zostania mamusią

Hej dziewczyny-robiłam dziś test 14 dni po IUI i niestety jedna krecha wyszła-bardzo mi smutno nawet mężowi jeszcze nie mówiłam-zrobie jeszcze test w poniedziałek, ale pewnie bedzie to samo wiec muszę czekać na @ i zrobić badania hormonów.
Najgorsze jest to,że pracuje z dziećmi niepełnosprawnymi-oddaje im moje serce i swojego nie mogę jak narazie mieć, a moje koleżanki, które nie poświęcają im tyle uwagi i wogóle to mają swoje dzieci-ale to niesprawiedliwe.Smutne te Święta będą dla mnie, ale muszę się jakoś trzymać:-(

WANECZKA mam nadzieję, że twoje testowanie zakończy się sukcesem-życzę Ci tego z całego serca i innym dziewczynom równiez

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Magdusia31 tak mi przykro. Nawet nie wiem co powiedziec. Moj M zawsze szufluje mi do glowy jesli sie poddasz to stracimy szanse. Nie mozna sie poddadwac. Po prostu trzeba probowac i probowac mimo wszystko. Nie trac nadziei wiem, ze to trudne, bo walcze juz od 7 lat. Nie moglam dzis spac, bo myslalam o Tobie u mnie jest teraz wczesny ranek i pierwsza czynnoscia byl bieg do komputera zeby sprawdzic co u Ciebie liczylam na dobre wiesci a teraz sie boje o swoj test. Pozdrawiam trzymaj sie.

reklama
Do góry