reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
mój lekarz jest z POlnej więc tam byłam, on sam był w szoku i dlatego polecił nam badania genetyczne kosmówki żeby coś więcej się dowiedzieć, zobaczymy te badania to tanich nie należą. A ja jestem z Poznania.

Czesc Staraczki. Trafilam na to forum szukajac wiadomosci na temat IUI. Przeczytalam wszystko i przyznaje, ze dowiedzialam sie wiecej od Was niz od mojej pani doktor. Od 6 lat staramy sie o dzidzie. Moj problem polega na tym, ze z nie wyjasnionych przyczyn nie moge utrzymac swojego dzidziusia. Stracilismy juz troje i zawsze jest to 8-10 tydzien. Po rocznych bezowocnych staraniach zdecydowalismy sie na IUI. Od 12 kwietnia czekam. Mialam 3 jajeczka 22 mm, 20 mm i 18mm. Tak jak wiekszosc z Was wariuje i kazde burczenie w brzuchu oblewa mnie potem ze strachu, ze cos jest nie tak. Ciesze sie, ze moglam przeczytac Wasze historie. Dzieki za to ze dzielicie sie Swoimi przezyciami i mam nadzieje, ze przyjdzie czas dla kazdej z nas.

waneczka - witaj:) a bierzesz teraz duphaston i luteine na ewentualne podtrzymanie ciazy? bo jesli Ci sie udaje zajsc a nie utrzymujesz to chyba masz problem z progesteronem?
trzymam kciuki za udane IUI:)

waneczka - witaj:) a bierzesz teraz duphaston i luteine na ewentualne podtrzymanie ciazy? bo jesli Ci sie udaje zajsc a nie utrzymujesz to chyba masz problem z progesteronem?
trzymam kciuki za udane IUI:)

Na pewno mam problem z progesteronem i biore go juz od tygodnia. Co tydzien biegam na badanie krwi i wygladam juz jak narkomanka, mam cale rece w siniakach. Ostatnim razem mimo, ze bralam progesteron efekt byl tragiczny. W 8 tygodniu przestalo bic serduszko. Tym razem bedzie dobrze - MUSI. Wczoraj skonczylam 40 lat nie mam juz czasu.

Na pewno mam problem z progesteronem i biore go juz od tygodnia. Co tydzien biegam na badanie krwi i wygladam juz jak narkomanka, mam cale rece w siniakach. Ostatnim razem mimo, ze bralam progesteron efekt byl tragiczny. W 8 tygodniu przestalo bic serduszko. Tym razem bedzie dobrze - MUSI. Wczoraj skonczylam 40 lat nie mam juz czasu.
zdrówka kochana i spełnienia marzeń - szczególnie zostania mamusią dlatego życzę bliźniąt:)
&&&&&

reklama
Do góry