reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
14 dni po i test negatywny ,nie mam sily juz
boje sie ze sobie cos zrobie moja psychika juz nie wytrzymuje:(pomocy
Przyko mi, ze Ci sie nie udalo. Ile czasu juz sie staracie i jak dlugo sie stymulujesz? Ile masz lat, jesli mozna wiedziec? Ja 2tyg temu tak sie czulam, pogorszylo sie jak sie dowiedzialam, ze moja kuzynka zaszla w ciaze w pierwszym miesiacu staran, bez zadnej stymulacji. Musimy wyluzowac, bo juz nie wiem w czym tkwi problem a jak widac udaje sie tym co daja sobie spokoj ze staraniami.

reklama
Waneczka Monika przykro mi, ja też juz nie mam siły ale myslę że odpoczynek dobrze zrobi jakieś wakacje, a na jesień będę walczyła dalej. Pozdrawiam!!

dziewczyny potrzebna mi wasza pomoc. zrobilam dzis badania i wszystko ok poza progesteronem. Wynik 30 przy normie do 27 dla fazy lutealnej. Za co odpowiada podwyzszony progesteroni jak sie go pozbyc?

Hej POK ja miałam progesteron po owulacji ponad 50 i moj gin powiedział ze ok, czytałam ze jak jest przynajmniej 10 to oznacza ze była owulacja.:tak:

WANECZKA , MONIKA bardzo mi przykro doskonale wiem co przechodzicie, ale wiem też, że nie wolno się poddać.

LOPOP słońce ..... buziaki:-) jak tam po powrocie do pracy?
Mój pęcherzyk ma 19 mm , dziś w nocy ovitrelle i w piątek inseminacja:blink:

dzieki bombelek! :)
o takie konkretne info mi chodzilo.
zastanawia mnie tylko czemu napisali, ze norma jest do 27... ja juz sie mieszcze w przedzialkach dla I trymestru ciąży (a beta negatywna). troche mnie to zastanawia. pojde chyba do gina po @. Z reszta i tak chce, zeby mi cos dal na 2-3 miesiace. Bylam juz u 3 kosmetyczek - na plecach robia mi sie nie pryszcze tylko takie wielkie bolace napuchniete, twarde krosty i kazda powiedziala, ze to hormonalne, wiec niech gin mi cos zadziala, bo sllub w lipcu i sukienka z plecami golymi :)

Waneczka, Monika bardzo bardzo mi przykro-ja też niedawno testowałam i pomyślnych wiadomosci nie miałam, ale nie poddajee sie, bo nie wolno-musimy walczyć o nasze marzenie i jestesmy tu po to żeby sie wspierać więc głowa do góry-ja własnie odebrałam dziś hormony i są w normie, udalo mi sie zapisac do mojego lekarza na nast. czwartek zapisać i mam nadzieję, że dowiem się jak będziemy dalej działać.Trzymajcie się cieplutko.

Cześć dziewczyny. Ja byłam w we wtorek na usg, mam 2 pęcherzyki po 16 mm-trochę chyba małe ale inseminacje mam jutro to może jeszcze podrosną. M właśnie zaaplikował mi ovitrelle, a jutro o 11 inseminacja i pozostanie cierpliwie czekać do testowania :)

reklama
Cześć dziewczyny. Ja byłam w we wtorek na usg, mam 2 pęcherzyki po 16 mm-trochę chyba małe ale inseminacje mam jutro to może jeszcze podrosną. M właśnie zaaplikował mi ovitrelle, a jutro o 11 inseminacja i pozostanie cierpliwie czekać do testowania :)

Hejka.Ja jutro też mam inseminację, więc we dwie będzie raźniej:-D

Do góry