reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
3t.c zaczyna sie według bety od 5,8-tak mam na moich wynikach z listopada-3t.c. to przedział od 5,8 do 71..
MAĆKU,POK- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro!!!
ASIIEK- to cudnie ,ze naturalnie sie udałoto zawsze pokrzepia!
zmykam po Zuzę spacerkiem.
MAĆKU,POK- &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutro!!!
ASIIEK- to cudnie ,ze naturalnie sie udałoto zawsze pokrzepia!
zmykam po Zuzę spacerkiem.
mam taką nadzieję że poznam za tydzień na wizycie, ciekawość mnie zżera.
Czas leci a ja nadal nie moge uwierzyć że jestem w ciąży!! rano czułam takie delikatne łaskotanie w brzuchu ciekawe czy to juz ruchy się zaczynają.
Sylkabecia, ja też poczułam wczoraj takie łaskotki i dziś w pracy się powtórzyły
Dziewczynki, trzymam za Was wszytskie kciuki i gratuluję zaciążonym
A ja tyle nie mam, wiec mam jeszcze dystans...3t.c zaczyna sie według bety od 5,8-tak mam na moich wynikach z listopada-3t.c. to przedział od 5,8 do 71..
Maćku, Pok trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&.
Asienka gratuluję
Mama też trzymam &&&&&&&&&&&&&&&
Witam się po południowo. Mam dziś ciężki dzień, od niedawna mój syn chodzi do przedszkola i jest coraz gorzej, płacze non stop aż zbiera mu się na wymioty, wiem że czasem to trwa długo aż się dziecko przyzwyczai ale to trudne.:-(
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
Asienka gratuluję
Mama też trzymam &&&&&&&&&&&&&&&
Witam się po południowo. Mam dziś ciężki dzień, od niedawna mój syn chodzi do przedszkola i jest coraz gorzej, płacze non stop aż zbiera mu się na wymioty, wiem że czasem to trwa długo aż się dziecko przyzwyczai ale to trudne.:-(
Pozdrawiam wszystkie dziewczyny
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MACKU- urosnie-masz dziś 24d.c ) &&&&&&&&
BOMBELEK- cierpliwości i siły zecze-pewnie nie jest Ci lekko jak synek tak płacze..
dzieki za &&&&& ja za Ciebie tez zaciskam
NANUSIA- gratki kopniaczków
BOMBELEK- cierpliwości i siły zecze-pewnie nie jest Ci lekko jak synek tak płacze..
dzieki za &&&&& ja za Ciebie tez zaciskam
NANUSIA- gratki kopniaczków
U mnie test z moczu jednak negatywny:-(
Pok - &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zeby u Ciebie bylo inaczej!!!
no poczekaj jeszcze troche i zrob bete jak sie @ niepojawi
mierzyłaś temp ??
Nie wiem, czy jest sens wydawac kase na bete...no poczekaj jeszcze troche i zrob bete jak sie @ niepojawi
mierzyłaś temp ??
@ nie dostane dopoki biore leki.
Tempki nie ma sensu mierzyc.
reklama
natus
Zaangażowana w BB
Macku - test domowy powinno sie robic najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki, jesli masz teraz 24dc, to mysle ze test nie jest jeszcze wiarygodny
Podziel się: