reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
MAĆKU- jak tam samopoczucie:) ?
pewnie sie co chwile głaszczesz po brzusiu ,co ?:))
Czuje sie niezbyt nazbyt - jestem przeziebiona. I przed chwila przeszlam sie kawalek z zakupami i jestem taaaka zmeczona...
A brzuszka jeszcze nie glaszcze,bo jeszcze nie wierze, ze cos tam jest:sorry2:

Witam Was kochane:-)
Maćku trzymam kciuki:tak:
U mnie o dziwo cykl naturalny, poprostu skupiłam sie na czymś innym. Byłam w szpitalu w tamtym miesiącu stresy, kupno mieszkania itp. i pierwszy raz od prawie czterech lat zapomniałam zapisać w kalendarzu okresu i tu bummmm:-):-):-)
Dzisiaj powtórzyłam bete więc mam strsik czy wszystko urosnie prawidłowo:/
A co do objawów to gdyby nie spózniajacy się okres to nie zorientowałabym się, a teraz jak już wiem że cosik we mnie zakwitło to do 1 objawu: od 1,5 tygodnia zajadałam się sałatką śledziową i kwaśnymi żelkami:eek: no i przez cały dzień ziewam na okrągło.
Trzymam za dziewczyny które są w trakcie oczekiwania na fasolke:tak: Pozdrawiam
&&&&&&&&&&&& za dzisiejsza betke!:tak:

reklama
przeciez cos tam jest! bete robilas, byla pozytywna - costm jest. glaszcz i sile dawaj tj mikroskopijnej komorce. niech czuje, ze wsparcie ma :) bo ode mnie ma maksymalne ale ja poglaskac nie moge :)

przeciez cos tam jest! bete robilas, byla pozytywna - costm jest. glaszcz i sile dawaj tj mikroskopijnej komorce. niech czuje, ze wsparcie ma :) bo ode mnie ma maksymalne ale ja poglaskac nie moge :)
:-D

macku i Ty nic nie dzwigaj teraz..bo przyjade i Ci strzele w łepetynke :-)
Normalnie mi tu groza;-)
Ale to byly tylko podstawowe zakupy... Ale troche sie tego nazbieralo...

POK- pochwal sie i tu :)))))))))))))))

MAĆKU- głaszcz i mów zeby zostało z Tobą :)

SYLKABECIA- Ty dasz w łepetyne a ja w dooopke-Macku nic nie dzwigaj!! NIC ,zakupy może mąż przytachać do domku..

ASIEŃKA- jak tam beta??????????

jak bedzie czym to sie pochwale. na razie moge sie zepsutym testem pochwalic tylko i wylacznie. jak @ dzis nie przyjdzie to jutro zrobie testa i zobaczymy czy bedzie sie czym chwalic.

reklama
Do góry