reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dagna no jak urodzinki to musi się udać

dziewczynki przesyłam wam wszystkim fluidki ciążowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
czekamy na kolejną ciążę na naszym kochanym forum :-D

Też chcemy iśc na hobbita, ale czekamy na męża bratranicę bo ma do nas przyjechać na kilka dni na ferie :-)

Cześć Dziewczyny: jestem juz po kontroli:) wszystko pękło pięknie samo:) mam bardzo dużo płynu...wiec zobaczymy jak to będzie:) mam brać luteine 1x2...no i dalej mam plamienia po wczorajszej IUI:/ ale gin powiedział zeby sie tym narazie nie martwić bo sie oczyszcza...wiec teraz zostaje mi oczekiwanie...

Cześć Babeczki ;-)
Dagna - to teraz nie ma to tamto - musi się udać :tak: Trzymam kciukasy!!!!

Pełna - dzięki za fluidki - bardzo się przydadzą. Jak się czujesz? Czytałam że początki ciąży miałaś bardzo nieciekawe

Miłego dzionka!!!

Ps. moja alergia zniknęła :) A wieczorami popijam czerwone winko by dobrze przygotować się do iui ;-)

dr Pelna ja tez podlapuje troszke fluidkow ciazowych...przydadza sie bo po malu popadam w histerie....hehe zart :-p nie jest zle ale szalu tez nie ma :-D:-D:-D zamowilam cala mase witamuin polecanych przez Gizas...pamietasz jak mowila,ze po tych suplementach ma piekne pecherzyki i to nawet dwa w cykly naturalnym, wiec i ja od jutra zaczynam przyjmowac to wszystko....

reklama
Hej dziewczynki:-)
Dagna trzymam mocno kciuki za sukces:-)
Hope właśnie miałam pytac czy napisać Ci dokładnie jakie leki brałam, ale czytam że już kupiłaś. Wybrałas beparent czy inny specyfik? Ja mam płodne, a jutro owu, trzeba zaszaleć z mężem, choć w tym cyklu nie wiem ile mam pęcherzyków, ale jeden jest na pewno:-)

Do góry