reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Blue mi napisała jak przebiegła jej wizyta i jestem w ciężkim szoku, co zrobili Jej lekarze w Opolu. Mysle, ze jak Wam opisze to wiele z nas sie zastanowi nad wyborem porządnego i sprawdzonego lekarza.

reklama
dziewczyny ma pytanie czy to normalne jak okres trwa 2 dni???? dostaalam 29.11 a juz dzis nie mam juz nic wiec trwal tak nprawde poltora dnia..........od wczoraj biore clo i zastanawiam sie czy lykac nastepna tabletke

Ewela moim zdaniem przy normalnej grubości endometrium to mało prawdopodobne. Nie mam doświadczenia z zaburzeniami hormonalnymi, ale wydaje mi się, że lepiej zrobić jeszcze test ciążowy z moczu. Ja akurat im wierzę, szczególnie po terminie miesiączki.

Ewela ja tak miałam po duphastonie, w cyklu kiedy go bralam( tylko raz) okres trwał mi 2 dni i był polowe mniej obfity.
Ale Tobie zycze zupełnie czego innego;)

reklama
Do góry