reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
bylam zrobilam i jedna kreska eh....tak myslalam ale ten miesiac wogole byl jakis inny owulka dopiero w 16 dc -cykl 33 dni i do tego tylko poltora dnia krwawienie......cos moje hormony wariuja ale nic zaczynamy nowy cykl i kolejna walke:)

reklama
Tez jestem ciekawa wiadomości od Blue :eek:

Ewela
, a czy Ty byłas na usg pod koniec poprzedniego cyklu? Czy sprawdzałaś czy wszystkie pęcherzyki popękały lub wchłoneły się. Jak przeprowadzałam IUI, lekarz nigdy nie zalecał mi kolejnego cyklu stymulacji z clo, zanim nie sprawdził czy nie ma żadnego przedtrwalego pęcherzyka z poprzedniego cyklu. Inaczej może dojśc do zaburzenia cyklu i tworzenia się torbieli.
Nie martw się za bardzo długością miesiączki, ważniejsza jest jej obfitość. Jesli w tym czasie doszło do złuszczenia całego endo to wszystko jest ok. Ja zawsze miałam @ max 3-dniowe i wszystko było ok.

hej dziewczyny dawno mnie nie było, ale próbuje śledzic wszystkie wpisy. u mnie sytualce wyglada nastepująco miałam miec teraz na dniach druga iui, ale niestety nie odbedzie sie bo mój lekarz wyjechał wiec mam miesiac przerwy i próbujemy naturalnie :-). poza tym jak z nim rozmawiałam telefonicznie to powiedział ze musi mi zmienic leki teraz brałam clo wiec zobaczymy co to bedzie

Hej. Przepraszam, że wcinam się w wątek, ale mam pytanie do bardziej doświadczonych koleżanek :happy: 12.11 miałam IUI, po której miałam brac 2x1 dupka. 26.11 zrobiłam betę, niestety < 2 :-( ginka kazała mi dalej brac dupka, aż do @. dziś mam 35 dc, brak @ a nawet jej objawów. i tak się zastanawiam, czy mimo zalecenia nie odstawic leku. Czy on blokuje @? coś złego może się stac jak odstawie tabletki? czekamy na @ bo chcemy podchodzic jak najszybciej do in vitro, dlatego bardzo proszę o pomoc!

Hej liju, moim zdaniem mozesz odstawić dupka. Nie ma sensu, abyś go dalej brała skoro beta <2. Nie wiem po co Twoja dr kazała Ci go dalej brać.

Blue co tam sie dowiedziałas?

reklama
Do góry