bylam zrobilam i jedna kreska eh....tak myslalam ale ten miesiac wogole byl jakis inny owulka dopiero w 16 dc -cykl 33 dni i do tego tylko poltora dnia krwawienie......cos moje hormony wariuja ale nic zaczynamy nowy cykl i kolejna walke
reklama
Ewis
Fanka BB :)
Och gdzie jest Blue? Co jej lekarz powiedział?
Tez jestem ciekawa wiadomości od Blue
Ewela, a czy Ty byłas na usg pod koniec poprzedniego cyklu? Czy sprawdzałaś czy wszystkie pęcherzyki popękały lub wchłoneły się. Jak przeprowadzałam IUI, lekarz nigdy nie zalecał mi kolejnego cyklu stymulacji z clo, zanim nie sprawdził czy nie ma żadnego przedtrwalego pęcherzyka z poprzedniego cyklu. Inaczej może dojśc do zaburzenia cyklu i tworzenia się torbieli.
Nie martw się za bardzo długością miesiączki, ważniejsza jest jej obfitość. Jesli w tym czasie doszło do złuszczenia całego endo to wszystko jest ok. Ja zawsze miałam @ max 3-dniowe i wszystko było ok.
Ewela, a czy Ty byłas na usg pod koniec poprzedniego cyklu? Czy sprawdzałaś czy wszystkie pęcherzyki popękały lub wchłoneły się. Jak przeprowadzałam IUI, lekarz nigdy nie zalecał mi kolejnego cyklu stymulacji z clo, zanim nie sprawdził czy nie ma żadnego przedtrwalego pęcherzyka z poprzedniego cyklu. Inaczej może dojśc do zaburzenia cyklu i tworzenia się torbieli.
Nie martw się za bardzo długością miesiączki, ważniejsza jest jej obfitość. Jesli w tym czasie doszło do złuszczenia całego endo to wszystko jest ok. Ja zawsze miałam @ max 3-dniowe i wszystko było ok.
Ewis
Pole - to bardzo się cieszę, że Blue jest zadowolona. Mam nadzieję, że jest na dobrej drodze.
Dziewuszki miłego popołudnia
Dziewuszki miłego popołudnia
myszka89
Zaangażowana w BB
hej dziewczyny dawno mnie nie było, ale próbuje śledzic wszystkie wpisy. u mnie sytualce wyglada nastepująco miałam miec teraz na dniach druga iui, ale niestety nie odbedzie sie bo mój lekarz wyjechał wiec mam miesiac przerwy i próbujemy naturalnie :-). poza tym jak z nim rozmawiałam telefonicznie to powiedział ze musi mi zmienic leki teraz brałam clo wiec zobaczymy co to bedzie
kwiatuszekq20
i po weekendzie
liju
Hej. Przepraszam, że wcinam się w wątek, ale mam pytanie do bardziej doświadczonych koleżanek 12.11 miałam IUI, po której miałam brac 2x1 dupka. 26.11 zrobiłam betę, niestety < 2 :-( ginka kazała mi dalej brac dupka, aż do @. dziś mam 35 dc, brak @ a nawet jej objawów. i tak się zastanawiam, czy mimo zalecenia nie odstawic leku. Czy on blokuje @? coś złego może się stac jak odstawie tabletki? czekamy na @ bo chcemy podchodzic jak najszybciej do in vitro, dlatego bardzo proszę o pomoc!
reklama
liju
a czy któraś z Was brałą dupka dłużej, tak jak ja?
Podziel się: