reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny :-)

Pełna GRATULUJĘ serduszka - na pewno fantastyczne uczucie :tak::-)

GizaS czekam z niecierpliwością na wyniki bety, miejmy nadzieję że będzie drugi cud :tak: ja przez te kilka lat starań i kilkadziesiąt wykonanych testów na żadnym nigdy nie zauważyłam cień cienia drugiej kreski ;-)

Gnaga
fantastyczny brzusio, ale Ty chudzinka jesteś:-)

Dziewczyny też powrzucajcie zdjęcia swoich brzuszków, miło tak sobie popatrzeć i może nam tu wszystkim szczęście przyniosą :-)

Miłego dnia :-)

reklama
Cześć, wyniki odbieram koło południa, ale myślę że wiem jaki będzie:sorry: wczoraj nie było cienia cienia, a te wcześniejsze to mogła być moja chora wyobraźnia. Fakt @ dalej nie mam- 42 dc

dziewczynki wczoraj jednak moja @ nie przyszla myslalam ze sie rozkreci po wczorajszym rozowym sluzie ale nie jest czysto no nic czekamy do jutra

Witajcie dziewczynki :-)
Ach jak super miec wolne i się wyspać :-D muszę poczytać w necie co robić żeby po południu dobrze się czuć i nie mieć problemów żołądkowych, bo codziennie od 17 jestem wycięta z życia...mam nadzieję że teraz jak będę się bardziej wysypiać to będzie lepiej, dziś mi się śniło że miałam córeczkę, jakaś taka nie podobna do nas bo blondynka hehe , była niemowlakiem i mówiła już ;-)

Gnagna- śliczny brzusio, ja jeszcze nie mam czym się pochwalić, chyba że tłuszczykiem spożywczym ;-)
Witaj stworek - dawno Cię nie było widać
Gizas- ja już nic nie rozumiem co się u Ciebie dzieje, tak czy siak ciągle zaciskam kciuki żeby beta była wysoka
Ewela- który dzień po iui? odtsawiłaś dupka?

reklama
Do góry