reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczynki!
Skoro temat brzuszków na tapecie to ja pokażę swój ;-)

Załączniki

• 18t3d_1.jpg
    18t3d_1.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Dziewczynki spraw jasna, beta <0,100 mIU/ml, TSH 2,82:zawstydzona/y:
Przykro ale przed wynikami prosiłam B albo o wysoką betę albo o zerową, bo pośredniej bym nie zniosła, pewnie bym odpuściła in vitro i czekała dalej. Trochę przykro, chyba musze przyjąć te plamienia jako @, albo jakieś inne anomalia:confused: nie wiem czy iśc do doktorka na usg:eek:

U mnie to dopiero 1 próba ale mam w planach jeszcze 4 i wtedy in vitro, jak sie nie uda:/ na pewno będzie dobrze u Ciebie :)!

Dagna pewnie jak pójdę na wizytę to lekarz będzie namawiał mnie jeszcze na 3 podejście :tak::tak:możliwe, że w lutym się zdecyduję. Mam bardzo mieszane uczucia, bo z jednej strony mam ochotę spróbować a z drugiej żal mi kasy, bo to jednak już 1 tys zł do in vitro. Muszę wszystko przemyśleć :tak:

gizas przykro mi bardzo. Idź koniecznie do doktorka, niech sprawdzi na usg co i jak.
Będzie dobrze! I najważniejsze że plany masz :tak:

reklama
Do góry