reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Hej!! Natus ja też nie miałam żadnego krwawienia, nie zawsze ono występuje.
Nanusia po wizycie byłam w piątek na badaniach w szpitalu, wszystkie podstawowe, dostałam zdjęcie maluszka, widziałam jak macha rączkami i nóżkami. Nudności w miarę ustapiły i mogę jeść normalnie. A jak tam u Ciebie????

reklama
Hej!! Natus ja też nie miałam żadnego krwawienia, nie zawsze ono występuje.
Nanusia po wizycie byłam w piątek na badaniach w szpitalu, wszystkie podstawowe, dostałam zdjęcie maluszka, widziałam jak macha rączkami i nóżkami. Nudności w miarę ustapiły i mogę jeść normalnie. A jak tam u Ciebie????

U mnei ok. Tylko nie mogę pozbyć się dziwnego posmaku w buzi i nie mogę nic pić. Poza tym od jakiś 2 tyg mam ucisk na jakiś nerw w okolicach biodra i mam od czasu do czasu broblem z poruszaniem się. Wizytę mam dopiero w sobotę. 4 tyg nie widziałam mojego maleństwa i mam nadzieję,że wszystko jest ok.
Poza tym moja toksoplazmoza okazała się starym zachrowaniem i nie zagraża ciąży, więc bardzo mi ulżyło.

Sylkabecia, a nie wchodzisz na wrześnióweczki?:)

czesc dziewczynki !!!
Witam zaciązonę i serdecznie gratuluję a za starające-walczące o dziecko zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&
Chciałąm zapytac czy któraś z Was maiał robioną laparoskopię ze względu na zrosty między narządami ?
A jesli tak, to czy one zniknęły po laparoskopii i czy pomogły zajsc w ciążę ?
Jest to dla mnie bardzo wązna informacja, z góy dziękuję za odpowiedz ;)

Nanusia dobrze że się wyjaśniła Twoja toksoplazmoza, ja miałam dopiero teraz robione te badania i w czwartek się dowiem jakie są wyniki. Muszę zajrzeć na wrześnióweczki ale jakoś teraz brak czasu większość przesypiam albo ktoś przyjdzie. Brzuszek się powiększył i muszę się wybrać na zakupy po spodnie. A jak po wizycie w sobotę???

U mnei ok. Tylko nie mogę pozbyć się dziwnego posmaku w buzi i nie mogę nic pić. Poza tym od jakiś 2 tyg mam ucisk na jakiś nerw w okolicach biodra i mam od czasu do czasu broblem z poruszaniem się. Wizytę mam dopiero w sobotę. 4 tyg nie widziałam mojego maleństwa i mam nadzieję,że wszystko jest ok.
Poza tym moja toksoplazmoza okazała się starym zachrowaniem i nie zagraża ciąży, więc bardzo mi ulżyło.

Sylkabecia, a nie wchodzisz na wrześnióweczki?:)
nanusia a jakie miałas wyniki toxo? ja odebrałam wyniki i z nich wynika ze tez jestem po pzrebytej toxo..i tak sie zastanawiam czy mimo to dostane tabsy

Witam kobietki
Weszłam na Wasz watek bo własnie sie przygotowuje do IUI. Powodem jest słaba kondycja i ilość żołnierzyków (12 ml i zywotność 5%). U mnie wszystko ok. Została mi do zrobienia jedynie drożność ale postanowiliśmy ten miesiac dac sobie jeszcze szansę na natural. Chciałam się dowiedzieć czy któraś z Was miała podobny powód podejścia do iui i czy sie udała.
Trzymam oczywiście kciuki za wszystkie starające i zycze powodzenia!!!!!

macku - gdzie jestes i co z Twoimi pecholami? &&&&&&&
Wczoraj na wizycie okazalo sie, ze pecherzyki sa gotowe do pekniecia! Wiec szybko zastrzyk i nawet do domu nie wrocilam, tylko nocowalam w P-niu. Dzis IUI o 12.00. Zrobil mi przed insemnka usg (bez lubrykantu) i okazalo sie, ze trafilismy idealnie w moment! Jeden z pecherzykow zaczal juz pekac :tak:
Tylko armia znowu w kiepskiej formie :confused2:

Wczoraj na wizycie okazalo sie, ze pecherzyki sa gotowe do pekniecia! Wiec szybko zastrzyk i nawet do domu nie wrocilam, tylko nocowalam w P-niu. Dzis IUI o 12.00. Zrobil mi przed insemnka usg (bez lubrykantu) i okazalo sie, ze trafilismy idealnie w moment! Jeden z pecherzykow zaczal juz pekac :tak:
Tylko armia znowu w kiepskiej formie :confused2:

no to super kochana!!!!! :-) tym razem napewno sie uda!!!!!

o toxo juz wiem ginka powiedziała, ze jest oki i nie musze brac zadnych tabl :-)

reklama
Do góry