reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Nanusia dobrze że się wyjaśniła Twoja toksoplazmoza, ja miałam dopiero teraz robione te badania i w czwartek się dowiem jakie są wyniki. Muszę zajrzeć na wrześnióweczki ale jakoś teraz brak czasu większość przesypiam albo ktoś przyjdzie. Brzuszek się powiększył i muszę się wybrać na zakupy po spodnie. A jak po wizycie w sobotę???

Dopiero jutro mam wizytę. Mam nadzieję,że wszytsko ok z naszym malenstwem, bo juz dosc nieszczesc w tym roku. Wczoraj zmarla siostra mojej mamy, rak ja pokonal w wieku 55 lat. No i zaraz po wizycie u gina wracamy do Torunia na pogrzeb. Szczescie w nieszczesciu,ze napeno nie zdrarze na wystawienie zwolk, wiec reszte powinnam przezyc bez jakis wiekszych emocji, choc ja bardzo wrazliwa i jak tylko spojrze, ze ktos mi bliski placze to ja tez rycze.
Ale podjelam decyzje,ze chce isc pogrzeb, wiec musze byc silna

reklama
Dopiero jutro mam wizytę. Mam nadzieję,że wszytsko ok z naszym malenstwem, bo juz dosc nieszczesc w tym roku. Wczoraj zmarla siostra mojej mamy, rak ja pokonal w wieku 55 lat. No i zaraz po wizycie u gina wracamy do Torunia na pogrzeb. Szczescie w nieszczesciu,ze napeno nie zdrarze na wystawienie zwolk, wiec reszte powinnam przezyc bez jakis wiekszych emocji, choc ja bardzo wrazliwa i jak tylko spojrze, ze ktos mi bliski placze to ja tez rycze.
Ale podjelam decyzje,ze chce isc pogrzeb, wiec musze byc silna
nanusia przykro mi :(

ja też płaczę jak ktoś płacze

maćku &&&& za złote strzały

Ale tu cisza ostatnio... Tylko ja robie dzieci ta metoda?:cool2:;-)

Natus
jak tam nasTROJE?

Jakis czas temu byla dyskusja na temat ceny pregnylu. Dzis kupilam 3 ampulki za 62 zl!:szok:

Ale tu cisza ostatnio... Tylko ja robie dzieci ta metoda?:cool2:;-)

Natus
jak tam nasTROJE?

Jakis czas temu byla dyskusja na temat ceny pregnylu. Dzis kupilam 3 ampulki za 62 zl!:szok:
wiesz ja kiedyś u nas kupiłam syrop na kaszel i lutkę i jedną ampułkę pregnylu i zapłaciłam aż 48 zł i dziwiłam się co tak kosztuje a to niestety każda apteka ma inny narzut na leki i na ten pregnyl
&&&& to w piatek miałaś wolne???
ja w czwartek badałam krew na tą cytomegalię i teraz czekam na wyniki mają przysłać pocztą:szok: ciekawe co tam będzie

Dzieki dziewczyny:)
Macku - gdzie tym razem mialas IUI (tez w szpitalu?), ile mialas pecherzykow? jakie dawki dostalas lekow? dzisiaj jade do doktorka, rozpisze stymulacje, ale chce tez porozmawiac o badaniu na wykluczenie endometriozy, ostatnio sie tyle o tym mowi a ja nadal nie mialam tego badania

reklama
maćku więc wynik u mnie IgG+ 22,0 a norma 0-6
IgM -
więc wynik wskazuje na możliwą przebytą infekcję:(
a co u tej Twojej koleżanki po in vitro wyszło???? nie wiesz czy to się leczy???

Do góry