reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    294
Ysia, spokojnie. Jak będziesz się stresować, to spowodujesz, że @ faktycznie się opóźni. Jesteś już na prostej drodze do inv. Ja dobrze pójdzie to jeszcze w tym roku będziesz mieć maleństwo/stwa w brzuszku :-) I tego się trzymajmy :-)
Dla mnie to oczekiwanie do bety to prawdziwa katorga. Dziś 11 dpt. Lekarz kazał zrobić betę 12-14 dpt. Rano byłam zdecydowana, by iść dzisiaj na badanie, ale mój mąż prosił żebym zrobiła to jutro tak jak zalecił lekarz. Pójdę więc jutro a wieczorkiem napisze Wam co i jak. Oska też będzie się jutro badać :-)

reklama
No to Eevlee testujemy jutro razem :tak: Ja sie postaram pojechać jak najwcześniej, zebym wynik miała szybko, bo już dość mam. Mam przeczucie, ze nie wyszło i czuje sie zrezygnowana :-(

Oska, nie mów tak!!! Już jutro będziemy wiedzieć co i jak. I to jutro bedziemy płakać z rozpaczy lub skakac z radości. Już chcę mniec to za sobą i wiedzieć na czym stoję. Jestem zmęczona tym oczekiwaniem, ale nie ukrywam, że jest tez wielki strach przed wynikiem. Daj jutro zaraz znać na forum. Ja będę w domu dopiero wieczorem więc wtedy Was powiadomię. Oska, trzymam za Ciebie i za siebie. Obyśmy jutro szalały z radości!

staram sie nie denerwowac:) eevlee moze jakis sms moglabys mi puscic bo jutro wieczorem nie dam rady wejsc. jak nie to okej.bede musiala jakos wytrzymac. Od Oski moze zdarze przeczytac w pracy:)

Ysia nie ma sprawy - wyslił mi swój nr na priv :-) Wynik odbiorę około 17.00 lub mój emek odbierze. A w domu bede koło 19.00. Wtedy napisze na forum i do Ciebie :-)

Ja się bardzo boję wyniku :-( Całe szczęście, ze wynik mogę podejrzec przez internet. Ja już mam naszykowaną butlę wina i uprzedziłam męża, że jak coś to jutro upije się do nieprzytomności :-/
Bardzo bym chciała Eevlee, abysmy jutro szalały z radości. Zaciskam za Nas &&

Góralki bawią się na całego. Skoro nie mają nawet czasu zajrzeć na forum to znaczy, że mają co robić. Pogoda dopisuje - wymarzona na urlopik. Niech się dziewczyny wyszaleją, naładują akumulatory i wrócą z pełnymi siłami by korespondować z nami na forum :-)

Magdusia
zycze spokojnego rozwiązania :) Moja kolezanka jak zaczeła sprzatac i szorowac podłogi to nie skonczyła bo akcja się zaczeła :0 takze ostroznie moja droga
ysia kurcze tak to jest z tawstreciucha jak chcemy zeby przyszła szybko to nie przychodzi a jak me nie przychodzic to jest planowo jak w zegarku:wściekła/y:
evele i oska ja juz jestem podekscytowana waszym jutrzejszym testowaniem &&&&&& zacisniete mega mocno!!!!
Sun i Pełna jak wam mija urlop???? Chyba macie tyle zajec ze do nas tutaj nie zagladacie :) Wypoczywajcie:) Smutno tutaj bez was

reklama
Dziewczynki mam do Was troszkę dziwne pytanie. Czy przed IUI karmiłyście swoich mężów/partnerów czymś specjalnym co by "chłopaki" bardziel waleczni byli?
Czytałam gdzies kiedyś że są jakieś specyfiki które ponoć pomagają ...
Ja przed piątkiem mam mega stresa.Boje się czy do tego wogóle dojdzie ... Czy pęcherzyki urosną czy wogóle będą.....

Do góry