reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
aha to ceny się nie zmieniły tam, ale w innych aptekach ten szok cena nie wiem dlaczego.
Jeżeli mężowi zaaplikowałaś witaminki to parametry będą napewno lepsze, dr.Romek wybiera tylko te najlepsze, starszy lekarz ale bardzo sympatyczny.

reklama
aha to ceny się nie zmieniły tam, ale w innych aptekach ten szok cena nie wiem dlaczego.
Jeżeli mężowi zaaplikowałaś witaminki to parametry będą napewno lepsze, dr.Romek wybiera tylko te najlepsze, starszy lekarz ale bardzo sympatyczny.
U mnie moglam zamowic tylko 5 ampulek (po tyle sa pakowane) i zaplacilabym 850zl :szok:
A nie wiesz czasem, czy pan Romek pracuje popoludniami i w sobote?

w soboty wiem że ma dyżury bo byliśmy do przygotowania do iui ale to najlepiej się umówić telefonicznie, napewno pracuje na zmiany jak to w szpitalu.

Maćku - tak u doktora Wozniaka:) Na razie jestem zadowolona, bo odpowiada na wszystkie moje pytania i widac ze ma duza wiedze, poza tym jest sympatyczny:)

WITAM
NATUS- &&&&&&&&&&&&&&& DLA Ciebie:)

LOPOP- rozumiem..
a ile jeszcze zaciskać &&& kiedy śmigasz na bete ??
mam nadzieje,ze Wam sie teraz udalo!!

SYLKABECIA- a Ty jak sie czujesz ??kiedy zrobisz sobie suwaczek ??;-)

MAĆKU- czyli za leki zaplacilaś nie 850 tylko 300?? ale super ,ze tak Ci sie udalo !!

cześć mama no właśnie miałam w piątek ale wyniki dopiero będą i tak w poniedziałek
tak właściwie to raczej nie śpieszy mi się na to badanie

zmykam syna odwieźć do szkoły:)

dziewczyny za wszystkie które już po IUI trzymam kciukaski
u mnie jakaś jedna wielka porazka w tym cyklu, pęcherzyki rosną bardzo wolno a wybrałam juz 6 zastrzyków Fostimonu w srodę znowu USG mam nadzieje ze już będe wiedziała kiedy IUI chociaz pęcherzyków jest kilka - ciekawe czu zrobia mi IUI jeśli będzie więcej niz 3 i wszystkie równe, myślicie że moga w takiej sytuacji powiedzieć IUI nie ale in vitro tak? Jestem przerazona ze tak słabo reaguje na leki.

reklama
Hejka! Mama czuję się dobrze chwilami mam nudności ale z tego sie cieszę bo znaczy że rośnie, troszkę bolą piersi i głowa no i męczą zaparcia. W czwartek na kontrole usg mam nadzieję że będzie wszystko dobrze.

Do góry