A Ty jak tam? Dzisiaj monitoring?Mam identyczne spostrzeżenia! Cieszę się, że to napisałaś
Bo czasami w tym wszystkim nie dość, że samą siebie obwiniałam się za to, że tak bardzo mi zależy i może faktycznie niepotrzebnie się nakręcam, to jednocześnie nie potrafiłam totalnie odpuścić i kolejne beznadziejne uczucie, że skoro wszystkie dziewczyny, które zaszły powtarzają "jak odpuścisz to się uda, u nas tak było" to zastanawiam się co jest ze mną nie tak, że nie umiem?!?
A dokładając do tego emocje związane z kolejnymi niepowodzeniami przy jednoczesnych pytaniach rodziny/znajomych/sąsiadów "czy my w ogóle myślimy o dziecku?" to człowiek po prostu pęka...
reklama
Kogoś dopisać?
—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
—————————————————————
Kibicujemy!!!
25.10. @mylenne - monitoring przed II IUI
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama
synuś Staś
20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama synuś
13.08. @hername - Szczęśliwa Mama
córeczka
15.09. @Fok123 - Szczęśliwa Mama
córeczka
—————————————————————
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
—————————————————————
Kibicujemy!!!
25.10. @mylenne - monitoring przed II IUI
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama
synuś Staś
20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama synuś
13.08. @hername - Szczęśliwa Mama
córeczka
15.09. @Fok123 - Szczęśliwa Mama
córeczka
—————————————————————
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
mylenne
Fanka BB :)
Tak, miałam rano. Jeden pęcherzyk 20 mm i endo 12 mm W klinice miałam podany Ovitrelle, jutro działamy.A Ty jak tam? Dzisiaj monitoring?
Tylko mąż strasznie się pochorował i przyjmuje antybiotyk ale pani doktor uznała, że jeśli nie było gorączki (a nie było) to powinniśmy próbować.
Lilli2
Cześć dziewczyny
Jestem tu nowa, ale przycupnę sobie u Was, bo na początku listopada będę podchodzić do drugiej inseminacji.
Pierwsza zakończona niepowodzeniem była na naturalnym cyklu. Teraz mam stymulację Aromkiem, więc liczę na lepsze efekty
@mylenne trzymam kciuki za Ciebie, jesteśmy na podobnym etapie tylko ja tydzień później
Jestem tu nowa, ale przycupnę sobie u Was, bo na początku listopada będę podchodzić do drugiej inseminacji.
Pierwsza zakończona niepowodzeniem była na naturalnym cyklu. Teraz mam stymulację Aromkiem, więc liczę na lepsze efekty
@mylenne trzymam kciuki za Ciebie, jesteśmy na podobnym etapie tylko ja tydzień później
eij
PowodzeniaCześć dziewczyny
To trzymam mocno kciuki za jutro!!!Tak, miałam rano. Jeden pęcherzyk 20 mm i endo 12 mm W klinice miałam podany Ovitrelle, jutro działamy.
Tylko mąż strasznie się pochorował i przyjmuje antybiotyk ale pani doktor uznała, że jeśli nie było gorączki (a nie było) to powinniśmy próbować.
Trzymam mocno kciuki, żeby tym razem się udałoCześć dziewczyny
Be_More_Happy
Powodzenia! Trzymam kciukiCześć dziewczyny
mylenne
Witaj!!Cześć dziewczyny
Super, w takim razie trzymam kciuki za nas obie, może druga próba będzie szczęśliwa dla nas
Ja już po, u mnie pierwsze podejście z marszu było na Aromku ale jak podglądam sobie dziś obie karty to w pierwszej próbie endo miałam tylko 7,6 mm, a w tym aż 12 mm, pęcherzyk też urósł większy i pękł dziś w nocy bo rano pojawiły mi się plamienia więc pani doktor dodatkowo zrobiła kontrolne usg przez brzuch i powiedziała, że faktycznie pękł. Mam nadzieje, że żołnierze dopłyną na czas
Kiedy masz monitoring?
reklama
Co prawda minął rok... i nie wiem, jak potoczyła się Twoja historia, ale czy spotkałaś się z tym lekarzem? Pomógł?Maciej Socha Osobiście go nie znam ale poleciła go mi dziewczyna z forum InviMed Poznań a ona sama jest z Poznania więc coś jest na rzeczy że może akurat.
Podziel się: