eij
Fanka BB :)
Nie ma złotej rady, niestety spróbuj się czymś zająć żeby odgonić trochę myśli, hobby, praca, może jakiś serial na neflix, albo dobra książka. Ja sama jestem po 6 inseminacjach, moje wyniki super, korzystaliśmy z nasienia dawcy więc też najwyższa półka, a jednak żadna się nie udała. U Was zaskoczyło ale nie chcecie iść w in vitro zamiast próbować 5 inseminacji?Hej pisze bo chyba muszę się komuś wygadać kto nie będzie się martwić o mnie i moją psychikę staramy się z mężem 4 lata jestem po 4 inseminacjach każda stymulowana cła a później przez 12 dni luteina i duphaston dwie inseminację udane pierwsza ciąża biochemiczna druga chyba bardziej bolesna koniec 5 tygodnia zarodek widoczny na usg niestety brak tętna byłam zdruzgotana do tego tego samego dnia dowiedziałam się że moja siostra jest w ciąży.z drugim dzieckiem w tym samym tygodniu ciąży po namowach lekarza zdecydowaliśmy się na 4 zabieg niestety nawet nie zakiełkowało choc byłam pewna że napewno się uda dodam że fizycznie u nas wszystko ok zdecydowałam odpuścić na jakiś czas przestać myśleć ale jak to niby zrobić jeśli macie możliwość inseminacji nie wahajcie się każda próba daje jakieś % nadziei myślę że za jakiś czas znów sprubojemy tylko musimy oczyścić umysł i dojść do równowagi psychicznej może macie jakieś rady jak tego dokonac