Przykro mi. Wyplacz lub wykrzycz co swoje i działaj dalejDzięki dziewczyny ale w ciągu dnia dostałam plamienia, jeszcze z nadzieją, że implantacyjne bo takie w kolorze kawy z mlekiem ale niestety wieczór rozwiał wątpliwości, że to jednak nadchodzącą @ bo pojawiła się świeża krew i skrzepy... W tej sytuacji nawet nie ma sensu iść na betę
reklama
Bardzo mi przykro ale nie poddawaj się, wyplacz swoje a potem dalej dzialajDzięki dziewczyny ale w ciągu dnia dostałam plamienia, jeszcze z nadzieją, że implantacyjne bo takie w kolorze kawy z mlekiem ale niestety wieczór rozwiał wątpliwości, że to jednak nadchodzącą @ bo pojawiła się świeża krew i skrzepy... W tej sytuacji nawet nie ma sensu iść na betę
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Przykro mi Przytulam . Ale trzeba iść dalej i walczyć .Dzięki dziewczyny ale w ciągu dnia dostałam plamienia, jeszcze z nadzieją, że implantacyjne bo takie w kolorze kawy z mlekiem ale niestety wieczór rozwiał wątpliwości, że to jednak nadchodzącą @ bo pojawiła się świeża krew i skrzepy... W tej sytuacji nawet nie ma sensu iść na betę
mylenne
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie i dobre słowo, naprawdę
Od rana jeszcze miałam doła ale teraz już znacznie lepiej się czuję.
Mam pytanko odnośnie duphastonu - czy po odstawieniu (to był mój pierwszy cykl z wlaczeniem duphastonu) też miesiączka była taka dziwna? Moja jest strasznie skąpa i prawie nie ma żywej krwi, tylko brunatne, bardzo ciemne upławy :/ czy mój organizm tak zareagował na dodatkową dawkę progesteronu?
Mam pytanko odnośnie duphastonu - czy po odstawieniu (to był mój pierwszy cykl z wlaczeniem duphastonu) też miesiączka była taka dziwna? Moja jest strasznie skąpa i prawie nie ma żywej krwi, tylko brunatne, bardzo ciemne upławy :/ czy mój organizm tak zareagował na dodatkową dawkę progesteronu?
Artemida90
to normalne przy duphastonie - ja tak miałamBardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie i dobre słowo, naprawdę
mylenne
Ok dzięki za odpowiedź bo martwił się, że coś nie takto normalne przy duphastonie - ja tak miałam
Artemida90
duphaston to syntetyczny progesteron i podejrzewam ze wpływa na strukturę endometrium.Ok dzięki za odpowiedź bo martwił się, że coś nie tak
Zawsze jak nim wywołuje okres to jest bardzo skąpy jakby błoto wychodziło
mylenne
No właśnie dokładnie takie błoto... A nigdy wcześniej tak nie miałam. Myślałam, że to się rozkręci i będzie normalnie jak zawsze ale nadal bez zmian. Ale jeśli tak ma być to w sumie dobrze.duphaston to syntetyczny progesteron i podejrzewam ze wpływa na strukturę endometrium.
Zawsze jak nim wywołuje okres to jest bardzo skąpy jakby błoto wychodziło
Tak to normalne, ja miałam po nim bardziej skąpe miesiączkiBardzo Wam wszystkim dziękuję za wsparcie i dobre słowo, naprawdę
reklama
mylenne
Ok, w takim razie dziś włączam znowu Aromek i jedziemy z kolejną próbą. Jestem umówiona na 25.10. na monitoring, oby poszło lepiej niż za pierwszym razemTak to normalne, ja miałam po nim bardziej skąpe miesiączki
Podziel się: