Be_More_Happy
Fanka BB :)
Ooo to już na pewno teraz więcejMój miał tyle 3 tygodnie temu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ooo to już na pewno teraz więcejMój miał tyle 3 tygodnie temu
Na początku października szczepienie więc się dowiem, aż się boję na bank powyżej 7 kgOoo to już na pewno teraz więcej
Krew oddałam popołudniu wynik dzisiaj jeszcze większy stres niż przed pierwszą betą od wczoraj źle się czuję na żołądku nie wiem czy to stres czy coś zjadłam co mi zaszkodziło@Emmka87 czekamy na piękny przyrost
Oby to był dzidziuś czekam na wyniki jak na swójKrew oddałam popołudniu wynik dzisiaj jeszcze większy stres niż przed pierwszą betą od wczoraj źle się czuję na żołądku nie wiem czy to stres czy coś zjadłam co mi zaszkodziło
My mamy prawdopodobnie 30 września szczepienie bo dzwoniłam żeby się dowiedzieć. Moja przychodnia dzwoni 3 dni tylko wcześniej więc sama zadzwoniłam kiedy mniej więcej . U Was w przychodni pielęgniarka mierzy długość ciała i główki Dzieci ? U nas na pierwszym szczepieniu tylko zważyła. Teraz chce poprosić żeby dokładnie zmierzyła Małego.Na początku października szczepienie więc się dowiem, aż się boję na bank powyżej 7 kg
@Emmka87 czekamy na piękny przyrost
dołączam się ️️
również! czekamy z niecierpliwością na piękną betkędołączam się ️️