reklama
mylenne
Fanka BB :)
Możesz mnie w sumie wpisać na 12.09. wizyta kwalifikująca do pierwszej inseminacjiJutro wielki dzień @Emmka87 mocno trzymamy kciuki za Was
Trzymamy też za @Fok123, niech samo się zacznie
Kogoś wpisać???
—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
—————————————————————
Kibicujemy!!!
03.09. @Emmka87 - TRANSFER
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama
synuś Staś
20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama synuś
13.08. @hername - Szczęśliwa Mama
córeczka
—————————————————————
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
mylenne
Od wielu dziewczyn, które zachodzą w ciążę właśnie słyszę, że "jeśli poczujesz się inaczej niż normalnie to jesteś w ciąży" więc może coś w tym jest! Trzymam kciuki żeby to było to!Dziewczyny owulacja była tydzień temu a ja zero objawow. Brzuch nie boli cycki też nie jeszcze nigdy tak nie miałam po owulacji zawsze się coś działo
Beta w następny poniedziałek chyba zwariuje do tego czasu
A do kolejnego poniedziałku musisz mocno zająć głowę żeby nie oszaleć Może więcej spacerów, jakis dobry film lub książka. Wiem, że łatwo mówić bo sama jak czekam na testowanie to głupieje
Oby to bylo toOd wielu dziewczyn, które zachodzą w ciążę właśnie słyszę, że "jeśli poczujesz się inaczej niż normalnie to jesteś w ciąży" więc może coś w tym jest! Trzymam kciuki żeby to było to!
A do kolejnego poniedziałku musisz mocno zająć głowę żeby nie oszaleć Może więcej spacerów, jakis dobry film lub książka. Wiem, że łatwo mówić bo sama jak czekam na testowanie to głupieje
Od tygodnia mam szczeniaczka więc głowa zajęta większość czasu to zabawa spacery i pilnowanie żeby mi wszystkiego nie zjadł gorzej jak idzie spać wtedy się zaczyna moje szaleństwo jakoś wytrwam do poniedziałku czas szybko leci gorzej że mąż pojechał do pracy i przez miesiąc go nie będzie
Muszę sama sobie jakoś radzić ale dam radę
Dasz radę nie ma męża to korzystaj z wolnej chatyOby to bylo to
Od tygodnia mam szczeniaczka więc głowa zajęta większość czasu to zabawa spacery i pilnowanie żeby mi wszystkiego nie zjadł gorzej jak idzie spać wtedy się zaczyna moje szaleństwo jakoś wytrwam do poniedziałku czas szybko leci gorzej że mąż pojechał do pracy i przez miesiąc go nie będzie
Muszę sama sobie jakoś radzić ale dam radę
Wytrzymasz jakos dluzy się to strasznie ale minie ten czas w koncu a może kropek się zagnieżdża i dlatego takDziewczyny owulacja była tydzień temu a ja zero objawow. Brzuch nie boli cycki też nie jeszcze nigdy tak nie miałam po owulacji zawsze się coś działo
Beta w następny poniedziałek chyba zwariuje do tego czasu
eij
A jak tam u Ciebie kochana?Wytrzymasz jakos dluzy się to strasznie ale minie ten czas w koncu a może kropek się zagnieżdża i dlatego tak
A ja czekam i czekam i czekam aż cos się zacznie i nicA jak tam u Ciebie kochana?
jutro idę do szpitala na ktg ale wątpię żeby cos pokazało, zastanawia mnie tylko czy mnie zatrzymają czy wypuszcza i dopiero np za tydzień kaza przyjść, bo termin w czwartek a chcieli zebym przyszla dzien przed
reklama
eij
Pytanie czy będą chcieli wywoływać poród czy nie. Jeśli tak to pewnie zatrzymają w szpitalu a jeśli będą chcieli poczekać to pewnie po terminie będą kazali Ci codziennie na ktg jeździćA ja czekam i czekam i czekam aż cos się zacznie i nic
jutro idę do szpitala na ktg ale wątpię żeby cos pokazało, zastanawia mnie tylko czy mnie zatrzymają czy wypuszcza i dopiero np za tydzień kaza przyjść, bo termin w czwartek a chcieli zebym przyszla dzien przed
Podziel się: