reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Pytanie czy będą chcieli wywoływać poród czy nie. Jeśli tak to pewnie zatrzymają w szpitalu a jeśli będą chcieli poczekać to pewnie po terminie będą kazali Ci codziennie na ktg jeździć
No wlasnie nie pomyslalam żeby ich spytać w poprzednim tyg jak bylam, no nic zobaczymy, ale na jutro zapisana jeszcze jestem na ćwiczenia do porodu wiec jak nie zatrzymają ide jeszcze ćwiczyć 😂😂 moze one cos pomogą 😁

reklama
Nie mam wyjścia wytrzymać muszę 🙂 jeszcze parę dni i będzie wszystko wiadomo 🙂 a u ciebie już końcówka jak się czujesz?
Jest na co czekać ✊✊✊
A dzięki, dobrze się czuje, tylko juz bym chciala byc po:)
Pewnie to już będą ostanie ćwiczenia przed porodem 😁
Obyyy! Chodze na ćwiczenia w pon i środy i juz myslalam ze w tym tygodniu mnie nie będzie a tu lipa:p

Kogoś wpisać???
—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!” 🙂✊💪🍀
—————————————————————
Kibicujemy!!!

07.09. @Fok123 - KTG ✊✊✊🍀🍀🍀

12.09. @Emmka87 - BETA po transferze kropka 🍀🍀🍀✊✊✊

12.09. @mylenne - wizyta kwalifikująca do 1. IUI ✊✊✊🍀🍀🍀

08.09. @Fok123 - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

Gratulujemy:

2021 r.

30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Maja ❤️🍀

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka ❤️🍀

25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Julia ❤️🍀

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Szczepan 💙🍀

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Alicja ❤️🍀

14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama 🥰👶👶 córeczka i synuś ❤️💙🍀

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Jeremi 💙🍀

2022 r.

16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Milan 💙🍀

05.04. @eij - Szczęśliwa Mama 🥰
👶👶 córeczka Dagmara i synuś Dominik ❤️💙🍀

15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Staś 💙🍀

20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś 💙🍀

13.08. @hername - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 córeczka ❤️🍀

—————————————————————
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. 
Na Ciebie." 💚👣☀️
—————————————————————

Jest na co czekać ✊✊✊
A dzięki, dobrze się czuje, tylko juz bym chciala byc po:)
Obyyy! Chodze na ćwiczenia w pon i środy i juz myslalam ze w tym tygodniu mnie nie będzie a tu lipa:p
I jak tam, już po ćwiczeniach, coś pomogły? 😁
Byłaś na ktg? Zostawili Cię w szpitalu czy możesz śmigać jeszcze?

I jak tam, już po ćwiczeniach, coś pomogły? 😁
Byłaś na ktg? Zostawili Cię w szpitalu czy możesz śmigać jeszcze?
Bylam w szpitalu, nie zatrzymali mnie, narazie nic nie zapowiada się żeby miał być porod, moze cos w nocy się zacznie po ćwiczeniach 😁😁 kolejne ktg w piątek, jak nic nie będzie się działo to mnie nie zostawia na weekend wiec chociaz tyle dobrego:)

reklama
Do góry