reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bylam w szpitalu, nie zatrzymali mnie, narazie nic nie zapowiada się żeby miał być porod, moze cos w nocy się zacznie po ćwiczeniach 😁😁 kolejne ktg w piątek, jak nic nie będzie się działo to mnie nie zostawia na weekend wiec chociaz tyle dobrego:)
Moze jakieś przytulasy z mężem i pójdzie szybko 😉😋

Dziewczyny..właśnie zaczęłam dzisiaj w 3dc brać letrozol przed IUI (chociaż z moimi owulacjami jest wszystko w porządku..), takie było po prostu zalecenie lekarza. Zastanawiam się czy to nie spowoduje u mnie zbyt dużo yyy..pęcherzyków? U nas czynnik męski jest problemem i tak się zastanawiam jak to będzie. Za tydzień, tj. 15.09 idę na monitoring 👀..przed zabiegiem. Bardzo bym chciała by się udało 🙈

Dziewczyny..właśnie zaczęłam dzisiaj w 3dc brać letrozol przed IUI (chociaż z moimi owulacjami jest wszystko w porządku..), takie było po prostuzalecenie lekarza. Zastanawiam się czy to nie spowoduje u mnie zbyt dużo yyy..pęcherzyków? U nas czynnik męski jest problemem i tak się zastanawiam jak to będzie. Za tydzień, tj. 15.09 idę na monitoring 👀..przed zabiegiem. Bardzo bym chciała by się udało 🙈
Ja tez brałam leteozol chyba w jakiś 6 cyklach i zazwyczaj rosły mi 2 jajeczka:) trzymam kciuki✊✊✊powodzenia!!:)

Dziewczyny..właśnie zaczęłam dzisiaj w 3dc brać letrozol przed IUI (chociaż z moimi owulacjami jest wszystko w porządku..), takie było po prostu zalecenie lekarza. Zastanawiam się czy to nie spowoduje u mnie zbyt dużo yyy..pęcherzyków? U nas czynnik męski jest problemem i tak się zastanawiam jak to będzie. Za tydzień, tj. 15.09 idę na monitoring 👀..przed zabiegiem. Bardzo bym chciała by się udało 🙈
U mnie dużo nie dał. Na 6 stymulacji miałam tylko raz dwa pęcherzyki, a tak to po jednym 🥴

U mnie dużo nie dał. Na 6 stymulacji miałam tylko raz dwa pęcherzyki, a tak to po jednym 🥴
Ja bez tego leku i tak właśnie mam owulacje..a przynajmniej ostatnie dwie zmonitorowałam 👀.. To nasze pierwsze podejście do IUI, dlatego zastanawiam się czy lekarze zawsze zalecają stymulację owulacji, gdy problem leży gdzie indziej? 🤔

reklama
Do góry