reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Bylam w szpitalu, nie zatrzymali mnie, narazie nic nie zapowiada się żeby miał być porod, moze cos w nocy się zacznie po ćwiczeniach 😁😁 kolejne ktg w piątek, jak nic nie będzie się działo to mnie nie zostawia na weekend wiec chociaz tyle dobrego:)
Moze jakieś przytulasy z mężem i pójdzie szybko 😉😋

Dziewczyny..właśnie zaczęłam dzisiaj w 3dc brać letrozol przed IUI (chociaż z moimi owulacjami jest wszystko w porządku..), takie było po prostu zalecenie lekarza. Zastanawiam się czy to nie spowoduje u mnie zbyt dużo yyy..pęcherzyków? U nas czynnik męski jest problemem i tak się zastanawiam jak to będzie. Za tydzień, tj. 15.09 idę na monitoring 👀..przed zabiegiem. Bardzo bym chciała by się udało 🙈

Dziewczyny..właśnie zaczęłam dzisiaj w 3dc brać letrozol przed IUI (chociaż z moimi owulacjami jest wszystko w porządku..), takie było po prostuzalecenie lekarza. Zastanawiam się czy to nie spowoduje u mnie zbyt dużo yyy..pęcherzyków? U nas czynnik męski jest problemem i tak się zastanawiam jak to będzie. Za tydzień, tj. 15.09 idę na monitoring 👀..przed zabiegiem. Bardzo bym chciała by się udało 🙈
Ja tez brałam leteozol chyba w jakiś 6 cyklach i zazwyczaj rosły mi 2 jajeczka:) trzymam kciuki✊✊✊powodzenia!!:)

Dziewczyny..właśnie zaczęłam dzisiaj w 3dc brać letrozol przed IUI (chociaż z moimi owulacjami jest wszystko w porządku..), takie było po prostu zalecenie lekarza. Zastanawiam się czy to nie spowoduje u mnie zbyt dużo yyy..pęcherzyków? U nas czynnik męski jest problemem i tak się zastanawiam jak to będzie. Za tydzień, tj. 15.09 idę na monitoring 👀..przed zabiegiem. Bardzo bym chciała by się udało 🙈
U mnie dużo nie dał. Na 6 stymulacji miałam tylko raz dwa pęcherzyki, a tak to po jednym 🥴

U mnie dużo nie dał. Na 6 stymulacji miałam tylko raz dwa pęcherzyki, a tak to po jednym 🥴
Ja bez tego leku i tak właśnie mam owulacje..a przynajmniej ostatnie dwie zmonitorowałam 👀.. To nasze pierwsze podejście do IUI, dlatego zastanawiam się czy lekarze zawsze zalecają stymulację owulacji, gdy problem leży gdzie indziej? 🤔

reklama
Do góry