Mialas do czynienia osobiście z tym lekarzem ?Invicta Bydgoszcz dr. Michał Augustyniak
reklama
eij
Fanka BB :)
Tak. On nas prowadził najpierw przez inseminacje a później przygotowywał do in vitroMialas do czynienia osobiście z tym lekarzem ?
Trzymam kciuki)Dziewczyny wszystko idzie w dobrym kierunku mam dwa pęcherzyki i ładne endometrium 10 mm jutro ovitrelle i w poniedziałek wizyta czy pękły transfer prawdopodobnie w następną sobotę chociaż nie wiem czy to nie za późno
można i tak i takA in vitro robi sie po natrualnej owulacji ? pytam z ciekawoscie bo mam mala wiedze ale prawdopodobnie sama będę korzystać i iv
Jest jakis maly owoc Waszej pracy?Tak. On nas prowadził najpierw przez inseminacje a później przygotowywał do in vitro
eij
No niestety 6 inseminacji nieudanych, ale to ja jak głupia w ciemno w to szłam mimo bardzo niskich statystyk stymulacja do in vitro owocna, udało się wyhodować 22 pęcherzyki, powstało 9 blastek, pierwszy transfer udany dwie blastki właśnie śpią w łóżeczkuJest jakis maly owoc Waszej pracy?
Właśnie się zastanawiałam jak tam u Ciebie Super trzymam mocno kciukiW sobotę mam transfer trzymajcie kciuki
mylenne
Trzymam mocnoo!!!!W sobotę mam transfer trzymajcie kciuki
reklama
Dziękuję 12 września pierwsza beta będzie ehh jeszcze tyle czasu trzeba czekaćWłaśnie się zastanawiałam jak tam u Ciebie Super trzymam mocno kciuki
Podziel się: