Trzymam kciuki żeby ruszyło do piątku te 2-3 mm dziennie rosnie wiec ma trochę jeszcze czasuEhh co tu mówić 22 dc i pęcherzyka dominującego nie ma niby mam długie cykle więc jeszcze w piątek sprawdzimy. Transfer na cyklu naturalnym u mnie to dramat ale wierzę że będzie ok.
Niby jakiś tam pęcherzyk jest ale ma 10mm tylko więc nie wiem czy urośnie. Można mnie trochę postymulowac jakby co no ale zobaczymy. W piątek się okaże
reklama
eij
Fanka BB :)
Kochana jeszcze trochę, takie uroki 3 trymestru, tym bardziej w lato, nie zazdroszczęTo super, oby tak zostało moze mała za te męczarnie w ciąży teraz będzie grzeczniutka
A ja od tygodnia się źle czuje, brzuch mi strasznie przeszkadza, spac się nie da bo wazy tone, co chwile tzn wieczorami skurcze bh, weszla gigant opuchlizna stóp, rąk, nawet usta i jezyk spuchniety i juz mi się nudzi ta ciąża, byl spokoj 9 mcy to teraz końcówka zła
Ciekawi mnie bardzo co na wizycie lekarz powie
Nie no ogólnie to nie narzekam tylko od tygodnia tak ciężej jest, a ciaza i tak była dla mnie łaskawaKochana jeszcze trochę, takie uroki 3 trymestru, tym bardziej w lato, nie zazdroszczę
eij
Fanka BB :)
Dziewczyno masz prawo narzekać ile tylko chcesz nosisz w sobie małego człowieka a to nie lada wyczynNie no ogólnie to nie narzekam tylko od tygodnia tak ciężej jest, a ciaza i tak była dla mnie łaskawa
Dokladnie, zlitowała się nade mnaTo super, oby tak zostało moze mała za te męczarnie w ciąży teraz będzie grzeczniutka
A ja od tygodnia się źle czuje, brzuch mi strasznie przeszkadza, spac się nie da bo wazy tone, co chwile tzn wieczorami skurcze bh, weszla gigant opuchlizna stóp, rąk, nawet usta i jezyk spuchniety i juz mi się nudzi ta ciąża, byl spokoj 9 mcy to teraz końcówka zła
Ciekawi mnie bardzo co na wizycie lekarz powie
Ta końcówka to już jest faktycznie lekka męczarnia, ja też się jej takiej nie spodziewałam, bo myslalam, że urodze wcześniej. Na szczęście już lada moment będzie po wszystkim. Chociaż ja gorszej opuchlizny dostałam po porodzie, na szczęście załatwiłam masażystę, zrobił mi drenaż limfatyczny i powoli wyglądam jak człowiek
Super trzymam mocno kciukiDziewczyny wszystko idzie w dobrym kierunku mam dwa pęcherzyki i ładne endometrium 10 mm jutro ovitrelle i w poniedziałek wizyta czy pękły transfer prawdopodobnie w następną sobotę chociaż nie wiem czy to nie za późno
Pięknie!!! Trzymam kciukiDziewczyny wszystko idzie w dobrym kierunku mam dwa pęcherzyki i ładne endometrium 10 mm jutro ovitrelle i w poniedziałek wizyta czy pękły transfer prawdopodobnie w następną sobotę chociaż nie wiem czy to nie za późno
Kogoś wpisać???
—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
29.08. @Emmka87 - wizyta u gin przed transferem - podgląd czy pękły pęcherzyki
03.09. @Emmka87 - TRANSFER
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama
synuś Staś
20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama synuś
13.08. @hername - Szczęśliwa Mama
córeczka
—————————————————————
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
29.08. @Emmka87 - wizyta u gin przed transferem - podgląd czy pękły pęcherzyki
03.09. @Emmka87 - TRANSFER
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś