reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
@hername jak tam u Was? Juz pewnie w domu jesteście:) Jak mała i jak Ty się czujesz?
Tak, jesteśmy już w domku od czwartku! Malutka już po konsultacji u pediatry i poloznej środowiskowej, wszystko w porzadku !
Uczymy się wspólnej codzienności, ale nie mogę narzekać. Trafił mi się współpracujący egzemplarz 😀😀
A jak Ty się czujesz na końcówce?

reklama
Moja mama wpadła do pomocy, wiec mam czas na lekka regeneracje, ale powiem szczerze, że miałam tyle kryzysów w szpitalu, a musialam ogarnac, że jakoś w domu to już z górki! 😀😀
Pchła póki co nie daje popalić, więc oby tak zostało.
A jak Twoje Maluszki?😃😃😃😃
A moje coraz starsze, już 4.5 miesiąca 😊 coraz lepiej się znamy, nawet się już trochę lubimy 😂😂😂 leci ten czas strasznie szybko 😱🫣

Ehh co tu mówić 22 dc i pęcherzyka dominującego nie ma 🙄 niby mam długie cykle więc jeszcze w piątek sprawdzimy. Transfer na cyklu naturalnym u mnie to dramat ale wierzę że będzie ok.
Niby jakiś tam pęcherzyk jest ale ma 10mm tylko więc nie wiem czy urośnie. Można mnie trochę postymulowac jakby co no ale zobaczymy. W piątek się okaże 🙄

Ehh co tu mówić 22 dc i pęcherzyka dominującego nie ma 🙄 niby mam długie cykle więc jeszcze w piątek sprawdzimy. Transfer na cyklu naturalnym u mnie to dramat ale wierzę że będzie ok.
Niby jakiś tam pęcherzyk jest ale ma 10mm tylko więc nie wiem czy urośnie. Można mnie trochę postymulowac jakby co no ale zobaczymy. W piątek się okaże 🙄
Trzymamy kfiukiz żeby urósł ładny i dorodny🥰

reklama
Tak, jesteśmy już w domku od czwartku! Malutka już po konsultacji u pediatry i poloznej środowiskowej, wszystko w porzadku !
Uczymy się wspólnej codzienności, ale nie mogę narzekać. Trafił mi się współpracujący egzemplarz 😀😀
A jak Ty się czujesz na końcówce?
To super, oby tak zostało 😁😁 moze mała za te męczarnie w ciąży teraz będzie grzeczniutka 😁😁
A ja od tygodnia się źle czuje, brzuch mi strasznie przeszkadza, spac się nie da bo wazy tone, co chwile tzn wieczorami skurcze bh, weszla gigant opuchlizna stóp, rąk, nawet usta i jezyk spuchniety:p i juz mi się nudzi ta ciąża, byl spokoj 9 mcy to teraz końcówka zła:p
Ciekawi mnie bardzo co na wizycie lekarz powie

Do góry