reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
mnie to chyba całe miasto słyszało🤣
A ja byłam cicha jak myszka, nawet pisku z siebie nie wydalalam podczas tych najsilniejszych skurczów, milczałam, skupiałam się żeby oddychać bo zapominałam o tym. Mąż dawał swoje ramie w razie co - w wyobraźni szarpałam je ale on stwierdził ze miałam tylko oparte palce 😂😂 przeżywałam cały ból w głowie.

reklama
A ja byłam cicha jak myszka, nawet pisku z siebie nie wydalalam podczas tych najsilniejszych skurczów, milczałam, skupiałam się żeby oddychać bo zapominałam o tym. Mąż dawał swoje ramie w razie co - w wyobraźni szarpałam je ale on stwierdził ze miałam tylko oparte palce 😂😂 przeżywałam cały ból w głowie.
to ja Ciebie podziwiam 🤦‍♀️ja to tak darłam japę że nie wiem 🤣a jak już miałam parte to tą położna co kontrolowała puls małej to prawie odpychalam łóżko tak szarpałam że dali mi takie rączki żeby nic z łóżka nie wyrwać 🤣Grześka ze mną nie było bo on by padł a to przecież ja potrzebowałam opieki 🤣🤣🤣

to ja Ciebie podziwiam 🤦‍♀️ja to tak darłam japę że nie wiem 🤣a jak już miałam parte to tą położna co kontrolowała puls małej to prawie odpychalam łóżko tak szarpałam że dali mi takie rączki żeby nic z łóżka nie wyrwać 🤣Grześka ze mną nie było bo on by padł a to przecież ja potrzebowałam opieki 🤣🤣🤣
ja na partych miałam jeszcze zzo i gdzieś tam delikatnie czułam jakiś ból po jednej stronie - nie zadziałało na mnie całkowicie, podobnie było ze znieczuleniem do cesarki🤷‍♀️🤦🏻‍♀️ oni tu pytają czy coś czuje a ja mówię a to nie powinnam czuć? No i musieli powtórzyć wkucie w innym miejscu. Dopiero potem zadziałało. Dlatego ciężko dochodziłam do siebie po takich ilościach różnych znieczuleń - wykapalam się dopiero po 2 dobach - pielęgniarka mnie obmywała na łóżku bo po pionizacji prawie zemdlałam cały świat wirował, dopiero w sobotę pozwolili wstać i wtedy właśnie prawie zeszłam, urodziłam w piątek nad ranem a kąpiel dopiero w niedziele. A w poniedziałek synek trafił pod lampy bo miał żółtaczkę, pozwolili wyjść dopiero w środę (po wskazaniu przez psychologa - byłam w ciężkim stanie psychicznym po cesarce )a w czwartek i tak musiałam jechać z powrotem na badanie krwi małego.

@Emmka87 jutro mocno trzymamy kciuki za Was 🍀🍀🍀❤️❤️❤️✊✊✊😘
—————————————————————
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!” 🙂✊💪🍀

Trzymamy kciuki:

22.08. @Emmka87 - wizyta u gin przed transferem ✊✊✊🍀🍀🍀

24.08. @eij - wizyta u neonatologa z bąbelkami ✊✊✊🍀🍀🍀❤️

25.08. @Fok123 - wizyta u gin, USG 🍀🍀🍀✊✊✊

08.09. @Fok123 - 💕TERMIN PORODU💕🥰💪🍀

Gratulujemy:

2021 r.

30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Maja ❤️🍀

08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka ❤️🍀

25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Julia ❤️🍀

30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś Szczepan 💙🍀

26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama 🥰👶 córeczka Alicja ❤️🍀

14.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama 🥰👶👶 córeczka i synuś ❤️💙🍀

16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Jeremi 💙🍀

2022 r.

16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Milan 💙🍀

05.04. @eij - Szczęśliwa Mama 🥰
👶👶 córeczka Dagmara i synuś Dominik ❤️💙🍀

15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 synuś Staś 💙🍀

20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama 🥰👶 synuś 💙🍀

13.08. @hername - Szczęśliwa Mama 🥰
👶 córeczka ❤️🍀

—————————————————————
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. 
Na Ciebie." 💚👣☀️
—————————————————————

Dla mnie również ❤️ Bo mnie się już odechciało rodzić naturalnie jak ordynator badał rozwarcie.😁 Tak boleśnie,że sikać potem nie mogłam . Z kolei drugi doktor tak delikatnie gdyby on był od samego początku,może tak bym się nie zraziła do sn.
Mi już wszyscy pozniej grzebali, nie skapnelanym się nawet jakby dołączyła Salowa.🤣🤣

reklama
Do góry