Dziękuję!Również przyłączam się do gratulacji i życzeń!!! :*
reklama
Nie ważne ile to trwało ważne że już jest z tobą czekam na opowieści z porodówki heh trzymajcie się i cieszcie się sobąJuż??????? To trwało latami
Tak, Pchła już że mną. Aktualnie w szpitalu, wiec jak tylko wyjdę to będę częściej.am nadzieję
Myślę, że dla komfortu przyszłych rodzących oszczędzę szczegółów.Nie ważne ile to trwało ważne że już jest z tobą czekam na opowieści z porodówki heh trzymajcie się i cieszcie się sobą
Artemida90
Fanka BB :)
czyli udało się SN?Myślę, że dla komfortu przyszłych rodzących oszczędzę szczegółów.
agutek_
Byłam dziś z partnerem na badaniu i w następnym cyklu będziemy wykonywać inseminację. U mnie była sprawdzana drożność jajowodów, która okazała się jak najbardziej w porządku, standardowe badanie cytologiczne, HIV etc., oraz USG. Jestem w 10 dc i wyglada na to, że szykuje mi się kolejna owulacja z prawego jajnika . Dostałam jednak leki na stymulację od następnego cyklu a potem orvitrelle na pęknięcie i ma się odbyć zabieg. Nie wiem do końca, czemu mam mieć stymulowany cykl…ale mnogo raczej nie powinno przez to być . Partner z kolei wykonuje badania krwi i nasienia (chyba już po raz 4 ), gdyż morfologia z 1 badania wynosiła 1% dobrych plemników.
Niestety. Dotrwalam do drugiej fazy porodu, w której walczyłam kolejne 2h, czyli max na ten etap, ale postępu nie było, wiec decyzja o CC.czyli udało się SN?
Artemida90
to tak jak u mnie, młody już był w kanale bo go czułam a mąż widział główkę w środku ale się zablokowałNiestety. Dotrwalam do drugiej fazy porodu, w której walczyłam kolejne 2h, czyli max na ten etap, ale postępu nie było, wiec decyzja o CC.
eij
Dla mnie jesteś bohaterkąNiestety. Dotrwalam do drugiej fazy porodu, w której walczyłam kolejne 2h, czyli max na ten etap, ale postępu nie było, wiec decyzja o CC.
Be_More_Happy
Dla mnie również Bo mnie się już odechciało rodzić naturalnie jak ordynator badał rozwarcie. Tak boleśnie,że sikać potem nie mogłam . Z kolei drugi doktor tak delikatnie gdyby on był od samego początku,może tak bym się nie zraziła do sn.Dla mnie jesteś bohaterką
reklama
mnie to chyba całe miasto słyszałoMyślę, że dla komfortu przyszłych rodzących oszczędzę szczegółów.
Podziel się: