Krew oddana teraz czekamy
reklama
mówili może o której spodziewać się wyników?️️️Krew oddana teraz czekamy
Nie mówili a ja nawet nie pytałam Mam jakieś złe przeczucia ze nic z tego rano zrobiłam test i oczywiście biel vizira tyle że około 5 szlam siku a test robiłam o 8 ehh oszaleje zarazmówili może o której spodziewać się wyników?️️️
Ja nie wierzę w te sikańce, czekamy z niecierpliwością!Nie mówili a ja nawet nie pytałam Mam jakieś złe przeczucia ze nic z tego rano zrobiłam test i oczywiście biel vizira tyle że około 5 szlam siku a test robiłam o 8 ehh oszaleje zaraz
Evelyn1919
Fanka BB :)
No to trochę mało czasu. Ja trzymałam całą noc, a i tak musiałam oglądać pod światłoNie mówili a ja nawet nie pytałam Mam jakieś złe przeczucia ze nic z tego rano zrobiłam test i oczywiście biel vizira tyle że około 5 szlam siku a test robiłam o 8 ehh oszaleje zaraz
Ojenka! Może jednak warto jeszcze skoro tak mówi lekarz, w końcu każdy zarodek zagnieżdża się w swoim tempie.7dpt <1,2
Za dwa dni mam powtórzyć ale chyba nie ma po co
A miałaś transfer blastki czy jaki zarodek miał numer?
Blastka 4.1.1Ojenka! Może jednak warto jeszcze skoro tak mówi lekarz, w końcu każdy zarodek zagnieżdża się w swoim tempie.
A miałaś transfer blastki czy jaki zarodek miał numer?
O jej ale może faktycznie jeszcze nic straconego, powtórzyć trzeba trzeba7dpt <1,2
Za dwa dni mam powtórzyć ale chyba nie ma po co
reklama
To ładny zarodeczek, ale z 4 doby mógł się dłużej zaczepiać. Sprawdź jeszcze za kilka dniBlastka 4.1.1
Podziel się: