Niby wiem ze tak może być ale się przestraszyłam do wczoraj brzuch pobolewał raczej a dzisiaj rano ból był mocniejszy no i panika wzięła górę zażyłam nospe i teraz już jest ok zwariować można i jeszcze bardziej rozumiem twój strach dziękuję za wsparcieNa spokojnie, objawy przed okresem są bardziej podobne do początkow ciąży, nie ma reguły. Już jutro będzie wiadomo
reklama
No niestety, nasze ciążę są tak wychuchane, że zrozuzumie nasze podejście tylko ten, kto przez to przeszedł.Niby wiem ze tak może być ale się przestraszyłam do wczoraj brzuch pobolewał raczej a dzisiaj rano ból był mocniejszy no i panika wzięła górę zażyłam nospe i teraz już jest ok zwariować można i jeszcze bardziej rozumiem twój strach dziękuję za wsparcie
Po to tu wszystkie jesteśmy
No tez czas oczekiwania na bete jest okropny ale objawy ciąży mogą być identyczne jak na okres wiec nie ma co rozkminiacNiby wiem ze tak może być ale się przestraszyłam do wczoraj brzuch pobolewał raczej a dzisiaj rano ból był mocniejszy no i panika wzięła górę zażyłam nospe i teraz już jest ok zwariować można i jeszcze bardziej rozumiem twój strach dziękuję za wsparcie
Teraz jest ciężko a co to będzie potemNo tez czas oczekiwania na bete jest okropny ale objawy ciąży mogą być identyczne jak na okres wiec nie ma co rozkminiac
Trzymam kciuki już za jutro @Emmka87Teraz jest ciężko a co to będzie potem
Kropka3333
Fanka BB :)
Nie pamiętam do końca po czym... ale po którymś doustnym miałam tak, że chwila moment i opadałam z sil.. musiałam mieć drzemki od razu po wzięciu tabletkiProgesteron besins któraś z was brała? Też się tak fatalnie czułyście?
Evelyn1919
Be_More_Happy
I ja równieżTrzymam kciuki już za jutro @Emmka87
No to mamy to samoNie pamiętam do końca po czym... ale po którymś doustnym miałam tak, że chwila moment i opadałam z sil.. musiałam mieć drzemki od razu po wzięciu tabletki
reklama
Podziel się: