Weź nie strasz jak wezmę te wszystkie tabletki to 2 godziny mnie nie ma a muszę 3 razy dziennie. Rano to nawet tego nie odczuje wieczorem to po prostu szybciej spać teraz chodzę więc też spoko najgorzej jak biorę w dzień o 14 wtedy tragedia nic zrobić nie mogę tylko walnąć się na łóżko i spaćJa prawie do 3 trymestru czułam się jaj na wiecznym kacu :/
reklama
Może tak ale to niech szybciej się ogarnia bo mi się to nie podobaMoże organizm musi się przyzwyczaić
Trzymam kciuki, żeby się spiął!Może tak ale to niech szybciej się ogarnia bo mi się to nie podoba
A ty jak się czujesz?Trzymam kciuki, żeby się spiął!
W porządku, co prawda dzis mam doła i musialam wyryczec stres i strach, ale tłumaczę sobie , że to chyba normalne, że człowiek się boi.A ty jak się czujesz?
Ja brałam i żadnych skutków ubocznychProgesteron besins któraś z was brała? Też się tak fatalnie czułyście?
No pewnie ze normalne płacz do woli niech emocje zejdą. Dziwnie by było gdybyś się nie bała trzymaj się będzie dobrzeW porządku, co prawda dzis mam doła i musialam wyryczec stres i strach, ale tłumaczę sobie , że to chyba normalne, że człowiek się boi.
A ja wezmę tabletkę pół godziny i się zaczyna najpierw senność potem takie zawroty głowy i czuje się jakbym pijana była. Muszę się położyć zdrzemnąć a jak wstaje to już jest okJa brałam i żadnych skutków ubocznych
reklama
Na spokojnie, objawy przed okresem są bardziej podobne do początkow ciąży, nie ma reguły. Już jutro będzie wiadomoDziewczyny dzisiaj 6dpt a ja czuję się mega okresowo brzuch bardziej daje o sobie znać i mam wrażenie że zaraz zacznie ze mnie lecieć jutro beta i jestem przerażona
Podziel się: