Może byc. Polozna wczoraj radziła wykorzystać ten czas na przyjemności to co się będę wzbraniaćOoo super miłego wypadu pewnie już ostanie wyjścia tylko we dwoje
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Ja tak samo . Mam dwa pozytywne testy schowane na pamiątkę w pudełku po biżuteriiJa zrobiłam sikanca jak się okazało, że jestem w ciąży po becie i trzymam go na pamiątkę.
Be_More_Happy
Dokładnie korzystajcie na maksa Niech Cię mąż porozpieszcza, należy sięMoże byc. Polozna wczoraj radziła wykorzystać ten czas na przyjemności to co się będę wzbraniać
Nie wiem czy wytrzymam tyleJa zrobiłam sikanca jak się okazało, że jestem w ciąży po becie i trzymam go na pamiątkę.
Szalej póki jeszcze możesz potem nie będzie czasuMoże byc. Polozna wczoraj radziła wykorzystać ten czas na przyjemności to co się będę wzbraniać
Ja do tej pory nie zrobilam testu a termin porodu we wrześniu mialam dopiero po becie pozytywnej zrobic żeby na pamiątkę bylo, potem mąż mi zabronił bo stwierdził że jeszcze nie wyjdzie i będę panikować mimo ze beta dodatnia, i tak jakoś do tej pory nie zrobiłamTesty mam już kupione ale kiedy je zrobię to nie wiem trochę się boję
Ja nawet nie chce testu na pamiątkę ja chce po prostu zobaczyć wkoncu te dwie wymarzone kreskiJa do tej pory nie zrobilam testu a termin porodu we wrześniu mialam dopiero po becie pozytywnej zrobic żeby na pamiątkę bylo, potem mąż mi zabronił bo stwierdził że jeszcze nie wyjdzie i będę panikować mimo ze beta dodatnia, i tak jakoś do tej pory nie zrobiłam
No jak masz już brzuch, to druga kreska bankowa!Ja do tej pory nie zrobilam testu a termin porodu we wrześniu mialam dopiero po becie pozytywnej zrobic żeby na pamiątkę bylo, potem mąż mi zabronił bo stwierdził że jeszcze nie wyjdzie i będę panikować mimo ze beta dodatnia, i tak jakoś do tej pory nie zrobiłam
Be_More_Happy
Jeszcze możesz zrobićJa do tej pory nie zrobilam testu a termin porodu we wrześniu mialam dopiero po becie pozytywnej zrobic żeby na pamiątkę bylo, potem mąż mi zabronił bo stwierdził że jeszcze nie wyjdzie i będę panikować mimo ze beta dodatnia, i tak jakoś do tej pory nie zrobiłam
reklama
Podziel się: