Wow to nieźle, i jakie zalecenia teraz?Hello. Ja dzis miałam znowu multum atrakcji. Wylądowałam na IP po wizycie u swojej Doktor, z podejrzeniem tachykardii u Dzidzi i wizja indukcji porodu w przypadku niedotlenienia. Na IP dwukrotne ktg plus badanie usg I zapisy prawidłowe, wiec nie było wskazań do hospitalizacji.
Szyjka u mojej Doktor 1cm i zamknięta, na IP po badaniu palpacyjnym 1,5cm rozwarcia...
Jesteśmy w domu, wykończone dzisiejszym dniem! Staram się uspokoic i odnaleźć pozytywy, bo dzis jestem wypompowana!
Dzięki za troske, oby urodzic i nie oszalec!
reklama
7dpt i 9dpt mam zrobić, jak będzie ok to mam umówić się na wizytę tydzien później a jak będzie lipa to odstawić leki i też się umówić. Od dzisiaj więcej progesteronu i w niedzielę też mam zwiekszyc dawkę. No i tak sobie czekam co z tego wyjdzieA w końcu kiedy robisz pierwsza betę?Ja miałam 3dpt i 7dpt?
A jaka ci wyszła beta w tym 3 i 7 dpt?
Ostatnia edycja:
Dzis na ktg wszystko ok, wiec być czujna i czekać aż ruszy akcja porodowaWow to nieźle, i jakie zalecenia teraz?
Kolejne ktg na poniedziałek.
Domyślam się, jak Ci się dłuży, ale to już kwestia dni.. Mam dobre przeczucia7dpt i 9dpt mam zrobić, jak będzie ok to mam umówić się na wizytę tydzien później a jak będzie lipa to odstawić leki i też się umówić. Od dzisiaj więcej progesteronu i w niedzielę też mam zwiekszyc dawkę. No i tak sobie czekam co z tego wyjdzie
Jakie miałaś bety? Heh a ja nie wiem co czuje oby wyszło tak jak ty mówiszDomyślam się, jak Ci się dłuży, ale to już kwestia dni.. Mam dobre przeczucia
Evelyn1919
Fanka BB :)
Mi 6dpt wychodziła już blada kreska na teście. Trzymam kciuki7dpt i 9dpt mam zrobić, jak będzie ok to mam umówić się na wizytę tydzien później a jak będzie lipa to odstawić leki i też się umówić. Od dzisiaj więcej progesteronu i w niedzielę też mam zwiekszyc dawkę. No i tak sobie czekam co z tego wyjdzie
Testy mam już kupione ale kiedy je zrobię to nie wiem trochę się bojęMi 6dpt wychodziła już blada kreska na teście. Trzymam kciuki
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Ooo super miłego wypadu pewnie już ostanie wyjścia tylko we dwojeDokladnie, bo już zwariowac można!
Dzis Maz mnie na lody zabiera, jaram się, jak gwizdek!
Ja 7dpt miałam 18Jakie miałaś bety? Heh a ja nie wiem co czuje oby wyszło tak jak ty mówisz
reklama
Ja zrobiłam sikanca jak się okazało, że jestem w ciąży po becie i trzymam go na pamiątkę.Testy mam już kupione ale kiedy je zrobię to nie wiem trochę się boję
Podziel się: