Wczoraj pierwszy raz nie miałam już siły nawet płakać, ale dziś nowy dzień. Także.. jazda dalejO kurcze to się działo ty to masz przeżycia no ale dobrze że jest ok
reklama
Tak, przebadali i już komuś muszę zaufać ale strach nie mały. Dziś miałam powtórkę ktg i też jest ok. Wiec hulam dalej..Hej O matko współczuje , ale stresu i strachu się "najadłaś" . Najważniejsze,że jest wszystko dobrze i dobrze, że Cię zbadali. Już Kochana chwileczka i będziecie razem Spokojne, że macie siebie .
Nie dziwię się stres ogromy to musiał byćWczoraj pierwszy raz nie miałam już siły nawet płakać, ale dziś nowy dzień. Także.. jazda dalej
Podziwiam cie, że jeszcze się trzymasz silna babka z ciebie maleństwo będzie miało super mamuśkę już dużo nie zostało i będziecie razem kiedy następna kontrola?
Dzięki Kochana, milutko to słyszeć!Nie dziwię się stres ogromy to musiał być
Podziwiam cie, że jeszcze się trzymasz silna babka z ciebie maleństwo będzie miało super mamuśkę już dużo nie zostało i będziecie razem kiedy następna kontrola?
Teraz w poniedziałek kolejne ktg, ale ogolem to czekamy az sie rozpakuje, Doktor po ktg ewentualnie zaplanuję wizytę
Wczoraj podpisałam umowę z polozna, wiec można rodzic!
Super więc to może być już lada dzieńDzięki Kochana, milutko to słyszeć!
Teraz w poniedziałek kolejne ktg, ale ogolem to czekamy az sie rozpakuje, Doktor po ktg ewentualnie zaplanuję wizytę
Wczoraj podpisałam umowę z polozna, wiec można rodzic!
Nie znasz dnia ani godzinySuper więc to może być już lada dzień
A jak Ty się czujesz?
A dziękuję chyba dobrze czasem brzuch boli tak okresowo ale delikatniej niz normalnie i to wszystko dzisiaj dopiero 3dpt jeszcze dużo dni do testowaniaNie znasz dnia ani godziny
A jak Ty się czujesz?
A w końcu kiedy robisz pierwsza betę?Ja miałam 3dpt i 7dpt?A dziękuję chyba dobrze czasem brzuch boli tak okresowo ale delikatniej niz normalnie i to wszystko dzisiaj dopiero 3dpt jeszcze dużo dni do testowania
Be_More_Happy
Fanka BB :)
To super, że mialaś KTG zawsze spokojna głowa Hulaj, hulaj MamusiuTak, przebadali i już komuś muszę zaufać ale strach nie mały. Dziś miałam powtórkę ktg i też jest ok. Wiec hulam dalej..
reklama
Dokladnie, bo już zwariowac można!To super, że mialaś KTG zawsze spokojna głowa Hulaj, hulaj Mamusiu
Dzis Maz mnie na lody zabiera, jaram się, jak gwizdek!
Podziel się: