reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Cześć dziewczyny, mam pytanie.
Jaką polecacie klinikę niepłodności na Śląsku, najlepiej coś w Katowicach.
Bocian, Zięba, może coś innego - dziękuję.

Mam nadzieję, że wytrzymam, bo jak mówię komuś, że szyjke mam 1cm , to widzę lekkie przerażenie w oczach 😂😏
Kurcze, to super jest ustawiony! Mamuśka, Ty to jesteś stworzona do tej roli. Zapisuje się na kurs jak urodze 😀
Dziękuję Kochana za miły komplement ❤️ Każda mama chce dla swojego dziecka jak najlepiej będziesz również wspaniałą mamą jak tu wszystkie z nas ❤️ Ale widzisz szyjka 1 cm a jaka mocna,że nadal trzyma i niech wytrzyma jeszcze troszkę 🥰 Ja miałam ponad połowę ciąży szyjkę ok. 4,5 cm to niczym nie dało się jej ruszyć 😂 I za krótka i za długa nie dobrze☺️

Jestem po konsultacji z lekarzem prowadzącym i powiedział, ze przyczyna niepowodzenia jest endometrioza, wiek i to ze już dużo przeszliśmy i mam trudna sytuacje jajnikowa i słabe komórki🥺także zostaje nam tylko dawstwo. Mam zrobić w 11/12dc usg śluzówki i dać mu znac interesy powie co dalej. Do czasu usg mam brac 2x600mg acc na lepsze ukrwienie. Jeśli usg wyjdzie zadowalająco to w następnym cyklu mam do niego jechac na badanie i powie co dalej.
Powiedzcie prosze, która z Was korzystała z opcji dawstwa i czy się udało czy nie. Jak to wszytko wyglada i czemu sie ewentualnie nie udało (choć mam nadzieje, ze nie ma tu takiego przypadku). Nie chciałabym, żeby przez endometriozę znowu się nie udało🥺

reklama
Do góry