reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Mój mąż powiedział że koniec po złych wynikach badań.
Ale to nieprawda, bo potem "wyszło słońce". I wiem, że koniec to będzie gdy wychowam moje dziecko i na starość spełniona położę się dwa metry pod ziemią. Wtedy będzie koniec.

Magda, macie ciężki czas, pełen łez, pełen dostrzegania innych w ciąży czy z dziećmi i to ogromny ból. Ale póki masz macicę masz szansę na bycie w ciąży, której tak bardzo pragniesz. Gdybyśmy się poddali gdy mój mąż powiedział koniec nigdy bym się nie dziwgnela, bo nie spróbowałabym każdej opcji. Warto próbować, póki jest jakaś szansa...
to wszystko prawda co mowisz❤️dlatego chce isc jeszcze do immunologa, żeby się zbadać i wiedzieć czemu jest problem z implantacją. Tylko zastanawiam się czy zejść na termin do Pasnika czy isc do którejś z innych babek, teoretycznie tak samo utytułowanych jak paśnik. Bo dostać się do niego to kolejka na kilka miesiecy🤦‍♀️dzisiaj mam konsultacje i mojego lekarza prowadzącego-zobaczymy jaka będzie miał teorie na to niepowodzenie i jaki dalszy plan będzie miał na mnie🥺

Hej dziewczyny chciała bym dołączyć do waszego forum . Staje się bezsilna długo czekałam czy się odezwać. Problem zaczął się 1.5 roku temu starania o dziecko odbiły się o klinikę niepłodności w Wrocławiu. Maż wyniki nawet dobre u mnie aby jeden jajowod udrożniono jesteśmy po 1 IUI i czekamy na wynik chyba straciłam wszelką nadzieję na to że zostanę kiedyś mama .
witaj i 🤞za pozytywny wynik👍

Taaaak, ale Doktor mówi, że dobrze, bo jak planuje wyjść szybciej to będzie Jej łatwiej. Oby!
Leze, leze.. nie ma wyjścia to już tylko 2tyg a chciałabym donosić.
Ja teraz w piątek kończę 35tc, wiec ciaza już bezpieczna raczej. Na szczęście, bo taki strach mam od 28tc.
Super, że do nas zaglądasz. Jak nocki? Wysypiasz się? 😘
A no to dobrze , na pewno wytrzymasz te dwa tygodnie a od 37 tygodnia dzidzia spokojnie może pojawić się na Świecie ☺️ Rozumiem Twój strach i jest to zupełne normalnie ale już teraz możesz spokojnie czekać na narodziny Waszej wymarzonej, wyczekiwanej Córeczki ❤️🥰 A u mnie nocki jak narazie ok Mały budzi się dwa razy w nocy i wtedy tak 3 raz gdzieś nad ranem i w miarę szybko zasypia po karmieniu i zmianie pieluszki. Więc w miarę się wysypiam nie jest źle. ☺️

reklama
A no to dobrze , na pewno wytrzymasz te dwa tygodnie a od 37 tygodnia dzidzia spokojnie może pojawić się na Świecie ☺️ Rozumiem Twój strach i jest to zupełne normalnie ale już teraz możesz spokojnie czekać na narodziny Waszej wymarzonej, wyczekiwanej Córeczki ❤️🥰 A u mnie nocki jak narazie ok Mały budzi się dwa razy w nocy i wtedy tak 3 raz gdzieś nad ranem i w miarę szybko zasypia po karmieniu i zmianie pieluszki. Więc w miarę się wysypiam nie jest źle. ☺️
Mam nadzieję, że wytrzymam, bo jak mówię komuś, że szyjke mam 1cm , to widzę lekkie przerażenie w oczach 😂😏
Kurcze, to super jest ustawiony! Mamuśka, Ty to jesteś stworzona do tej roli. Zapisuje się na kurs jak urodze 😀

Do góry