Poczekam jeszcze parę dni chyba żeby mieć pewność że to nie zaszczykNo nie tak ledwo, lec na betę.
reklama
U mnie prenatalne 3 trymestru 7 lipca, wizyta gin 26 lipca , możesz Asia dopisac cos pustki w kalendarzuJak tam dziewczyny? Bo pusto coś w kalendarzu, poza oczekiwaniami na bąbelki
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
05.08. @hername - TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama
synuś Staś
20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama synuś
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
@hername ty byłaś w tej samej klinice co ja i u tej samej pani doktor powiedz mi czy miałaś nadzór nad implantacją i jak to wygląda? W którym dniu po transferze robiłaś betę? Czy po transferze ma się jakiś kontakt z lekarzem czy trzeba dzwonić na ogólna infolinię invicta gdyby coś się działo?
Ja mam 11 kontrolę endo przed transferemJak tam dziewczyny? Bo pusto coś w kalendarzu, poza oczekiwaniami na bąbelki
KALENDARZ
—————————————————————
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj!”
Trzymamy kciuki:
05.08. @hername - TERMIN PORODU
08.09. @Fok123 - TERMIN PORODU
Gratulujemy:
2021 r.
30.03. @Asia34 - Szczęśliwa Mama córeczka Maja
08.04. @PałkaZapałka - Szczęśliwa Mama córeczka
25.04. @grawer - Szczęśliwa Mama córeczka Julia
30.04. @Claudia2405 - Szczęśliwa Mama synuś Szczepan
26.07. @kolor nadzieji - Szczęśliwa Mama córeczka Alicja
15.09. @margaretka25 - Szczęśliwa Mama córeczka i synuś
16.10. @dar20 - Szczęśliwa Mama
synuś Jeremi
2022 r.
16.02. @Evelyn1919 - Szczęśliwa Mama
synuś Milan
05.04. @eij - Szczęśliwa Mama
córeczka Dagmara i synuś Dominik
15.06. @Hankaa - Szczęśliwa Mama
synuś Staś
20.06. @OnaGośka - Szczęśliwa Mama synuś
„Zaczekam jeszcze chwilę, I każdą następną chwilę Też zaczekam. Na Ciebie."
—————————————————————
Kogo dopisać ? Jakieś wizyty, testowania, transfery, monitoringi… Piszcie, będziemy mobilizować kciuki
Jezusie.. jak mi szybko leci Twoja ciazaU mnie prenatalne 3 trymestru 7 lipca, wizyta gin 26 lipca , możesz Asia dopisac cos pustki w kalendarzu
Wiesz co, u nas była taka sytuacja, że Doktor zaproponowała nam nadzor "prywatnie", bo to i tak Ona dzwoni, a Invi życzy sobie ok 600zl za te przyjemność. Jej prywatnie płaciłam mniej, nie wiem jednak czy proponuję to każdemu. I wtedy lepiej nie robić tego w invi@hername ty byłaś w tej samej klinice co ja i u tej samej pani doktor powiedz mi czy miałaś nadzór nad implantacją i jak to wygląda? W którym dniu po transferze robiłaś betę? Czy po transferze ma się jakiś kontakt z lekarzem czy trzeba dzwonić na ogólna infolinię invicta gdyby coś się działo?
Polega to na tym, że robisz badania krwi, czyli bete, progesteron i estradiol 3 dpt, 7dpt i 11-12dpt. Nam Doktor mówiła, że wynik 7dpt pokaze czy się udało. A później ważne są przyrosty.
Ja mam numer do niej bezpośrednio, wiec w razie wątpliwości czy konsultacji tak się kontaktowałam.
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za pozytywną beteKontaktowałam muszę czekać czasto jest to pierwszy objaw ciazy mam poczekać i zrobić betę chociaż dzisiaj jest 9 dzień po zaszczyku i nie wytrzymalam zrobiłam test i widać lekka jasna 2 kreskę nie nastawiam się bo wiem że może to być efekt zaszczku ale ostatnio sie tyle nie trzymał . Przy wykonywanym IUI maż miał aż 96 procent żywotnych plemników więc czekam jeszcze parę dni powtórzę test i zrobię bete
Ok dziękuje bardzo zobaczymy jak to będzie u mnie. Wizyta coraz bliżej i coraz więcej stresu czy endo ładnie rośnie czy transfer się powiedzie i kiedy wogole będzie i czy będzie ehhhWiesz co, u nas była taka sytuacja, że Doktor zaproponowała nam nadzor "prywatnie", bo to i tak Ona dzwoni, a Invi życzy sobie ok 600zl za te przyjemność. Jej prywatnie płaciłam mniej, nie wiem jednak czy proponuję to każdemu. I wtedy lepiej nie robić tego w invi
Polega to na tym, że robisz badania krwi, czyli bete, progesteron i estradiol 3 dpt, 7dpt i 11-12dpt. Nam Doktor mówiła, że wynik 7dpt pokaze czy się udało. A później ważne są przyrosty.
Ja mam numer do niej bezpośrednio, wiec w razie wątpliwości czy konsultacji tak się kontaktowałam.
Be_More_Happy
Fanka BB :)
A to też możliwe bo jak dziecko zaczyna raczkować to wtedy w ogóle wszędzie go pełno to trzeba mieć oczy dookoła głowyJa właśnie jak mała była mała to miałam najwięcej czasu xd
reklama
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było okOk dziękuje bardzo zobaczymy jak to będzie u mnie. Wizyta coraz bliżej i coraz więcej stresu czy endo ładnie rośnie czy transfer się powiedzie i kiedy wogole będzie i czy będzie ehhh
Podziel się: