Drożność też była robiona i wyszło że oba są nie drożne i w czasie badania udało się udroznic lewy jajowod . Lekarz stwierdził że przy bardzo dobrych wynikach męża wstrzymamy się z wrogośćia sluzu bo to nie jest badanie które ma też dobre rokowania i podjęliśmy próbę zrobienia IuI w pierwszym cyklu zaraz po drożności. Cykl stymulowany clo . Może jest jakiś sposób na sluz ?U nas droznosc i wrogosc śluzu przed 1 iui.
reklama
Spacerek, marzenie... póki co zastanawia mnie fajt czy zostaną mi jakieś miesnie do poroduPotem będziesz nadrabiać na spacerkach z wózkiem
Nie ma pojęcia, u nas nie było wrogiego śluzu. Jedyne do nam Doktor zalecała to wstrzymać się ze wspolzyciem przed iui 2 dni, a po iui nadrabiać ile się daDrożność też była robiona i wyszło że oba są nie drożne i w czasie badania udało się udroznic lewy jajowod . Lekarz stwierdził że przy bardzo dobrych wynikach męża wstrzymamy się z wrogośćia sluzu bo to nie jest badanie które ma też dobre rokowania i podjęliśmy próbę zrobienia IuI w pierwszym cyklu zaraz po drożności. Cykl stymulowany clo . Może jest jakiś sposób na sluz ?
A tez jeśli dobrze pamiętam to jest tu jedna z nas nie pamiętam tylko kto, której udalo się zajść w ciążę z wrogim śluzem naturalnie mimo nieudanej iuiDrożność też była robiona i wyszło że oba są nie drożne i w czasie badania udało się udroznic lewy jajowod . Lekarz stwierdził że przy bardzo dobrych wynikach męża wstrzymamy się z wrogośćia sluzu bo to nie jest badanie które ma też dobre rokowania i podjęliśmy próbę zrobienia IuI w pierwszym cyklu zaraz po drożności. Cykl stymulowany clo . Może jest jakiś sposób na sluz ?
Rośnie pchełka a leżenie sobie odbijesz po porodzie, oj takkkkHej Laseczki
Nadaje znowu z pozycji leżącej i tak jeszcze 2tyg
My już po wizycie, Pchełka ma niecałe 2800g, szyjka trochę mniej, bo ok 1.2cm także musimy donosić na leżąco.
Wszystko z ciaza w porządku, Afi ponad 15, ułożenie główka do dołu, już jest dość nisko, wiec chyba jej spieszno na świat.
Kolejna wizyta 20 lipca, ale Doktor nie wie, czy dotrzemy.. także...
Jakieś polecajki na netflix?
Hejka, u nas był problem, mąż w ogóle nie ma żołnierzy, nawet w biopsji nie znaleźli więc korzystaliśmy z nasienia dawcy. Ogólnie wybieracie zazwyczaj razem z kimś z kliniki, brane są po uwagę różne cechy jak grupa krwi, kolor oczu, włosów, wzrost, ogólnie żeby było jak największe podobieństwo do męża.Cześć dziewczyny
Dziś odebrałam wyniki nasienia męża i są fatalne...
Zapewne będziemy na dniach szukać jakiegoś androloga.
Ale mam parę pytań.
Czy któraś z Was podeszła do iui przy bezpłodności męża? Czytałam, że jest ten cały bank.
Jak to wszystko wygląda.
Dziękuję.
A może to ból po pękniętym pęcherzyku? Mnie zawsze przy owulacji napierd…. tak, że chodzić nie mogę… po IUI zawsze też mocno czułam jajnik w którym była owulacjaWiem dluga droga i myślę że kiedyś się uda . Ja o IVF nie myślę delikatnie mnie to przeraża
Nie w piątek przyjęłam w zaszczyk w sobotę była robiona IUI pecherzyk jeszcze wtedy nie pękł ale lekarz mówił że w sobotę albo niedzielę pięknie i kazał się jeszcze starać naturalnie . Później jeśli nie dostanę miesiączki do 11.07 mam zrobić będę i się zgłosić i ustalimy co dalej . A bol jest od wczoraj wieczora i utrzymuje się przez cały dzień jak leze lub siedzę to jest ok przy chodzeniu tragedia . Bol jest na jajniku którym jajowod nie jest drożny
Hankaa
Fanka BB :)
Duża już kobietka :* leż odpoczywaj bo już niedługo zmieni się cały światHej Laseczki
Nadaje znowu z pozycji leżącej i tak jeszcze 2tyg
My już po wizycie, Pchełka ma niecałe 2800g, szyjka trochę mniej, bo ok 1.2cm także musimy donosić na leżąco.
Wszystko z ciaza w porządku, Afi ponad 15, ułożenie główka do dołu, już jest dość nisko, wiec chyba jej spieszno na świat.
Kolejna wizyta 20 lipca, ale Doktor nie wie, czy dotrzemy.. także...
Jakieś polecajki na netflix?
reklama
Wiem, to aż lekko przerażające zaczyna być..Duża już kobietka :* leż odpoczywaj bo już niedługo zmieni się cały świat
A Wy jak się czujecie ?
Podziel się: