a wrogość śluzu mieliście robiona?Moja owu też była super pecherzyk 20 mm męża wyniki są dobre. No i w sumie to pierwszy cykl na udrożnionym jajowodzie . Jedynie co mnie jeszcze blokuje to brak sluzu ale podobno często jest tak że clo go blokuje
reklama
Taaak, spora ta nasza GwiazdaDuza dziewczynka... kurcze no ale tego lezenia Ci już malo zostało na szczęście, i dzidzius chce Cie szybciej poznać
A na netflixie ostatnio ogladam Umbrella Academy bo nowy sezon wyszedl
Przyrosne do kanapy niedługo, ale jest szczytny cel!
Dzięki, obczaję!
eij
Fanka BB :)
Ja wypisujesz ankietę fenotypową i wysyłasz klinice, klona męża Ci nie znajdą ale będą starali się wybrać w miarę podobnego dawcęCześć dziewczyny
Dziś odebrałam wyniki nasienia męża i są fatalne...
Zapewne będziemy na dniach szukać jakiegoś androloga.
Ale mam parę pytań.
Czy któraś z Was podeszła do iui przy bezpłodności męża? Czytałam, że jest ten cały bank.
Jak to wszystko wygląda.
Dziękuję.
eij
Ja jestem po 6 nieudanych inseminacjach, pierwsze in vitro i ciążaWiem, że nie jest łatwo, że są chwile zwątpienia... ale pomyśl, że jeszcze wszystko przed Wami, szanse nie są wyczerpane. Ja po mojej trzeciej nieudanej IUI nadal wierzę. Wystarczy spojrzeć na ilość mam w wątkach i IVF !
Madame JS
Postaram się wziąć z Ciebie przykład Ale podziwiam wytrwałość co do IUI.Ja jestem po 6 nieudanych inseminacjach, pierwsze in vitro i ciąża
eij
Noo, z perspektywy czasu żałuję że nie skończyłam na 3Postaram się wziąć z Ciebie przykład Ale podziwiam wytrwałość co do IUI.
Nie była robionaa wrogość śluzu mieliście robiona?
Artemida90
u mnie tez 6 iui - warunek żeby dostać skierowanie na ivf.Postaram się wziąć z Ciebie przykład Ale podziwiam wytrwałość co do IUI.
U nas droznosc i wrogosc śluzu przed 1 iui.Nie była robiona
reklama
Potem będziesz nadrabiać na spacerkach z wózkiemTaaak, spora ta nasza Gwiazda
Przyrosne do kanapy niedługo, ale jest szczytny cel!
Dzięki, obczaję!
Podziel się: