Według mnie jeśli wyniki macie ok, to też nie ma co fiksowac. Ja wiem, że to kosztuje i człowiek chce, żeby się udało, ale jak się naturalnie zachodzi to ludzie tez piją kawe i zjedzą schaba. Może nie bezsporednio przed stosunkiem, ale jednak "żyją normalnie"No to w takim razie liczę na szczęście hehe,
witaminy już biorę od 2 lat od kiedy się staramy, więc myślę że ten miesiąc do iui odstawimy alkohol, smażone, kawę napoje słodkie fast food do 0 , nie zaszkodzi na pewno
reklama
Dziękuję z góry Moja Droga. Mam lekki stres, co ja tam znowu usłyszę, o tyle plus, że wyjdę na dwór i przejadę się autem. Trochę jak wakacje@hername trzymam kciuki
Dziękuję z góry Moja Droga. Mam lekki stres, co ja tam znowu usłyszę, o tyle plus, że wyjdę na dwór i przejadę się autem. Trochę jak wakacje
No mam nadzieje ze tego odpoczynku Ci starczy bo ile można lezecDziękuję z góry Moja Droga. Mam lekki stres, co ja tam znowu usłyszę, o tyle plus, że wyjdę na dwór i przejadę się autem. Trochę jak wakacje
PałkaZapałka
Fanka BB :)
Mi się udało za pierwszym podejściem. Niebie czy jest jeszcze ktoś, ale to się zdarza. Takie same szanse za pierwszym czy za kolejnym jak myślę. zajść w ciążę tlgdy są problemy to jest fart, żadne wyliczenia nic nie dadzą.dziewczyny a powiedzcie mi proszę, często się zdarza ze komuś iui udaje się za pierwszym razem?
czytaliscie o jakis sposobach zeby zwiekszyc szanse skutecznosci tego zabiegu?
jak przygotować siebie i meza do tego? zeby byc w najlepszej formie oraz meza nasienie zeby było idealne
PałkaZapałka
Myślę że nie jedno dziecko powstało po dzikim wakacyjnym grilluWedług mnie jeśli wyniki macie ok, to też nie ma co fiksowac. Ja wiem, że to kosztuje i człowiek chce, żeby się udało, ale jak się naturalnie zachodzi to ludzie tez piją kawe i zjedzą schaba. Może nie bezsporednio przed stosunkiem, ale jednak "żyją normalnie"
My po prostu mamy mniej szczęścia
Hej . Dziewczyny czy któraś z Was miała ten sam problem i te same leki .
Po wizycie wyszło ,że jest brak owulacji , dostałam dupahaston na wywołanie miesiączki oraz letrozol na wywołanie owulacji .
Czy te leki pomagają ?
Po wizycie wyszło ,że jest brak owulacji , dostałam dupahaston na wywołanie miesiączki oraz letrozol na wywołanie owulacji .
Czy te leki pomagają ?
Hmmm a letrozol to nie jest czasem na stymulacje, żeby wiecej jajeczek uroslo?Hej . Dziewczyny czy któraś z Was miała ten sam problem i te same leki .
Czy te leki pomagają ?
Ja zawsze jeszcze brałam ovitrelle jak pecherzyk/ pęcherzyki byly duze na dojrzanie pęcherzyków żeby pekly i byla owulacja. Może tez dostaniesz na monitoringu?
reklama
Artemida90
No jesli brak owulacji to dali coś na wzrost pęcherzyka. Owulacja to nie tylko samo pękanie pęcherzyka, najpierw musi być co pęknąć.Hmmm a letrozol to nie jest czasem na stymulacje, żeby wiecej jajeczek uroslo?
Ja zawsze jeszcze brałam ovitrelle jak pecherzyk/ pęcherzyki byly duze na dojrzanie pęcherzyków żeby pekly i byla owulacja. Może tez dostaniesz na monitoringu?
Podziel się: