reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
No to w takim razie liczę na szczęście hehe,
witaminy już biorę od 2 lat od kiedy się staramy, więc myślę że ten miesiąc do iui odstawimy alkohol, smażone, kawę napoje słodkie fast food do 0 , nie zaszkodzi na pewno
Według mnie jeśli wyniki macie ok, to też nie ma co fiksowac. Ja wiem, że to kosztuje i człowiek chce, żeby się udało, ale jak się naturalnie zachodzi to ludzie tez piją kawe i zjedzą schaba. Może nie bezsporednio przed stosunkiem, ale jednak "żyją normalnie"😊

reklama
dziewczyny a powiedzcie mi proszę, często się zdarza ze komuś iui udaje się za pierwszym razem?

czytaliscie o jakis sposobach zeby zwiekszyc szanse skutecznosci tego zabiegu?

jak przygotować siebie i meza do tego? zeby byc w najlepszej formie oraz meza nasienie zeby było idealne
Mi się udało za pierwszym podejściem. Niebie czy jest jeszcze ktoś, ale to się zdarza. Takie same szanse za pierwszym czy za kolejnym jak myślę. zajść w ciążę tlgdy są problemy to jest fart, żadne wyliczenia nic nie dadzą.

Według mnie jeśli wyniki macie ok, to też nie ma co fiksowac. Ja wiem, że to kosztuje i człowiek chce, żeby się udało, ale jak się naturalnie zachodzi to ludzie tez piją kawe i zjedzą schaba. Może nie bezsporednio przed stosunkiem, ale jednak "żyją normalnie"😊
Myślę że nie jedno dziecko powstało po dzikim wakacyjnym grillu :D
My po prostu mamy mniej szczęścia

Hej . Dziewczyny czy któraś z Was miała ten sam problem i te same leki .
Po wizycie wyszło ,że jest brak owulacji , dostałam dupahaston na wywołanie miesiączki oraz letrozol na wywołanie owulacji .
Czy te leki pomagają ?

Hej . Dziewczyny czy któraś z Was miała ten sam problem i te same leki .
Po wizycie wyszło ,że jest brak owulacji , dostałam dupahaston na wywołanie miesiączki oraz letrozol na wywołanie owulacji .
Czy te leki pomagają ?
Hmmm a letrozol to nie jest czasem na stymulacje, żeby wiecej jajeczek uroslo?
Ja zawsze jeszcze brałam ovitrelle jak pecherzyk/ pęcherzyki byly duze na dojrzanie pęcherzyków żeby pekly i byla owulacja. Może tez dostaniesz na monitoringu?

reklama
Hmmm a letrozol to nie jest czasem na stymulacje, żeby wiecej jajeczek uroslo?
Ja zawsze jeszcze brałam ovitrelle jak pecherzyk/ pęcherzyki byly duze na dojrzanie pęcherzyków żeby pekly i byla owulacja. Może tez dostaniesz na monitoringu?
No jesli brak owulacji to dali coś na wzrost pęcherzyka. Owulacja to nie tylko samo pękanie pęcherzyka, najpierw musi być co pęknąć.

Do góry