reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Hej . Dziewczyny czy któraś z Was miała ten sam problem i te same leki .
Po wizycie wyszło ,że jest brak owulacji , dostałam dupahaston na wywołanie miesiączki oraz letrozol na wywołanie owulacji .
Czy te leki pomagają ?
brałam ale inne leki na stymulacje owulacji. Duphaston często bo zawsze muszę wywoływać okres. Ja brałam clo (polski clostilbegyt) ale na mnie nie działał. Potem zastrzyki gonal ponad 3 lata i po nim już była owulacja. Ale ciąży z tego nie było.

reklama
No to w takim razie liczę na szczęście hehe,
witaminy już biorę od 2 lat od kiedy się staramy, więc myślę że ten miesiąc do iui odstawimy alkohol, smażone, kawę napoje słodkie fast food do 0 , nie zaszkodzi na pewno
Z tą iui to jedna wielka loteria. Ja nie zaskoczyłam po 6, a ponoć oboje nie mamy problemu... życzę żebyś zawyżyła statystyki :)

Według mnie jeśli wyniki macie ok, to też nie ma co fiksowac. Ja wiem, że to kosztuje i człowiek chce, żeby się udało, ale jak się naturalnie zachodzi to ludzie tez piją kawe i zjedzą schaba. Może nie bezsporednio przed stosunkiem, ale jednak "żyją normalnie"😊
A ile dzieci powstało dzięki alko... :D chociażby mój pierwszy syn 😅

Hmmm a letrozol to nie jest czasem na stymulacje, żeby wiecej jajeczek uroslo?
Ja zawsze jeszcze brałam ovitrelle jak pecherzyk/ pęcherzyki byly duze na dojrzanie pęcherzyków żeby pekly i byla owulacja. Może tez dostaniesz na monitoringu?
Czasami się dostaje, jak nie ma naturalnych owu. Ja też tak miałam.

Hej Laseczki :)
Nadaje znowu z pozycji leżącej i tak jeszcze 2tyg😂😂
My już po wizycie, Pchełka ma niecałe 2800g, szyjka trochę mniej, bo ok 1.2cm także musimy donosić na leżąco.
Wszystko z ciaza w porządku, Afi ponad 15, ułożenie główka do dołu, już jest dość nisko, wiec chyba jej spieszno na świat.
Kolejna wizyta 20 lipca, ale Doktor nie wie, czy dotrzemy.. także...
Jakieś polecajki na netflix😂😂?

My już po wizycie, Pchełka ma niecałe 2800g, szyjka trochę mniej, bo ok 1.2cm także musimy donosić na leżąco.
Wszystko z ciaza w porządku, Afi ponad 15, ułożenie główka do dołu, już jest dość nisko, wiec chyba jej spieszno na świat.
Sposób na morderstwo 😉👍

reklama
Najważniejsze że z małą wszystko dobrze ❤️ tyle leżałaś to dasz radę jeszcze trochę 😘 spieszno jej bo chce poznać jak najszybciej swoją mamusie 😁 będzie dobrze powodzenia ✊✊✊

Do góry