reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny czekałam bardzo długo na ten moment 🥰🥰🥰 jestem po prostu zakochana. ❤️❤️ Mimo tego że wyglądam i czuję się jak g.. to jestem szczęśliwa!!! Walczcie mimo upadków, nigdy się nie poddawajcie 💪💪 Zostałam mamą po tylu latach! 🙏🙏❤️❤️

Załączniki

• IMG_20220619_114051.jpg
    IMG_20220619_114051.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 42
oj tak rutyna nas ratuje, szkoda ze czasem w weekend zamiast o 7 budzi się o 6, albo tak jak ostatnio o 5:50 😊😊😂 ale za to wieczorna rutyna jest bardzo wygodna - 19 kąpiel 19:30 butelka z mlekiem i w ciągu 30 min śpi - u siebie w łóżeczku w swoim pokoju. Jest to dobre kiedy Np mąż usypia przed swoją nocna zmiana i jeszcze zdarzy kawę wypić bo ja wtedy mam popołudniowe zmiany. Rodzice moi tylko przychodzą i śpią u nas do momentu aż ja wrócę. Pracujemy z mężem w jednej fabryce i niestety nie poszli na rękę ze zmiana systemu pracy. I jakoś musimy dobie radzic 😊
U nas pobudka 5/6 a nawet przed 5 to standard... 🙄🥴

reklama
wogole nie mieliśmy. To było na cyklu naturalnym i tylko jedna komórka się zapłodniła z dwóch pobranych🥺
Magda u was jest "problem" po twojej stronie czy po męża?
Może taż zaproponują stymulację i pobiorą np 8/10 komórek.
Pewnie wyniki były bardzo dobre i próbowali na naturalnym. Opcje jeszcze są, nie załamuj się. Tu bywają takie historie, że włos się jeży a zakończone happyendem.

Do góry