Madziarka82
Fanka BB :)
nie wiem czy to ma jeszcze sens... mam 40 lat, amh ok 0,4 i praktycznie nie reaguje na lekiOjejku bardzo bardzo mi przykro ściskam mocno, planujecie kolejna stymulacje?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem czy to ma jeszcze sens... mam 40 lat, amh ok 0,4 i praktycznie nie reaguje na lekiOjejku bardzo bardzo mi przykro ściskam mocno, planujecie kolejna stymulacje?
O jejku, bardzo mi przykro trzymaj się jakośKropkowi nie podobało się u mniewynik bety 0,1... trzeci raz straciłam kropka
Gratulacje kochana, najdzielniejsza mama odpoczywajcie i cieszcie się sobąDziewczyny czekałam bardzo długo na ten moment jestem po prostu zakochana. Mimo tego że wyglądam i czuję się jak g.. to jestem szczęśliwa!!! Walczcie mimo upadków, nigdy się nie poddawajcie Zostałam mamą po tylu latach!
Bardzo mi przykro trzymajcie sięKropkowi nie podobało się u mniewynik bety 0,1... trzeci raz straciłam kropka
Cudownie wielkie gratulacje i dużo zdrówkaSynek przyszedł na Świat 20.06 ważył 3620 kg, 60 cm długi dostał 10 punktów miałam CC z braku postępu porodu. Warto walczyć ja nigdy nie wierzyłam, że zostanę mamą a teraz nie wierzę , że mam już ten Skarb przy sobie Jesteśmy szczęśliwi
Dziękujemy bardzoCudownie wielkie gratulacje i dużo zdrówka
U nas pobudka 5/6 a nawet przed 5 to standard...oj tak rutyna nas ratuje, szkoda ze czasem w weekend zamiast o 7 budzi się o 6, albo tak jak ostatnio o 5:50 ale za to wieczorna rutyna jest bardzo wygodna - 19 kąpiel 19:30 butelka z mlekiem i w ciągu 30 min śpi - u siebie w łóżeczku w swoim pokoju. Jest to dobre kiedy Np mąż usypia przed swoją nocna zmiana i jeszcze zdarzy kawę wypić bo ja wtedy mam popołudniowe zmiany. Rodzice moi tylko przychodzą i śpią u nas do momentu aż ja wrócę. Pracujemy z mężem w jednej fabryce i niestety nie poszli na rękę ze zmiana systemu pracy. I jakoś musimy dobie radzic
Magda u was jest "problem" po twojej stronie czy po męża?wogole nie mieliśmy. To było na cyklu naturalnym i tylko jedna komórka się zapłodniła z dwóch pobranych