reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
to była stymulacja na cyklu naturalnym, bo praktycznie nie reaguje na leki🥺mam 40 lat i amh ma poziomie 0,4😥jutro mam konsultacje z lekarzem, ale nie prowadzącym niestety. Powie mi pewnie o odstawieniu tych wszystkich hormonów i zastrzyków. A z moim prowadzącym będę musiała się umowic, niech powie co o tym mysli. Pewnie powie, ze zostaje komórka dawczyni🥺
Spokojnie, może jeszcze podejmie się jednej próby a jak nie to wtedy komórka dawczyni. Bardzo dużo osób korzysta z komorek jak i nasienia dawcy, nic w tym złego Kochana😘

reklama
Podziwiam za organizacje! 😏
oj na początku to tak nie wyglądało. Rutynę ciężko jest wprowadzić ale nie jest to niemożliwe. Tez byłam w szoku jak tak z zegarkiem w reku wszystko. Ale zauważyłam ze synkowi to dużo ułatwia. Wie co po czym następuje i również ja odczytuje jego sygnały szybciej. Także nudą wiało i czasem miałam dość bo ciężko było gdzieś wyjść ale teraz już w miarę automatycznie to idzie.

oj na początku to tak nie wyglądało. Rutynę ciężko jest wprowadzić ale nie jest to niemożliwe. Tez byłam w szoku jak tak z zegarkiem w reku wszystko. Ale zauważyłam ze synkowi to dużo ułatwia. Wie co po czym następuje i również ja odczytuje jego sygnały szybciej. Także nudą wiało i czasem miałam dość bo ciężko było gdzieś wyjść ale teraz już w miarę automatycznie to idzie.
Naprawdę super, czasami warto się przemęczyć i są efekty !😊😊

reklama
Do góry