Spokojnie, może jeszcze podejmie się jednej próby a jak nie to wtedy komórka dawczyni. Bardzo dużo osób korzysta z komorek jak i nasienia dawcy, nic w tym złego Kochanato była stymulacja na cyklu naturalnym, bo praktycznie nie reaguje na lekimam 40 lat i amh ma poziomie 0,4jutro mam konsultacje z lekarzem, ale nie prowadzącym niestety. Powie mi pewnie o odstawieniu tych wszystkich hormonów i zastrzyków. A z moim prowadzącym będę musiała się umowic, niech powie co o tym mysli. Pewnie powie, ze zostaje komórka dawczyni
reklama
Cudne foto. Takie momenty dają nadzieje i utwierdzają, że warto walczyć!Dziewczyny czekałam bardzo długo na ten moment jestem po prostu zakochana. Mimo tego że wyglądam i czuję się jak g.. to jestem szczęśliwa!!! Walczcie mimo upadków, nigdy się nie poddawajcie Zostałam mamą po tylu latach!
Artemida90
Fanka BB :)
oj na początku to tak nie wyglądało. Rutynę ciężko jest wprowadzić ale nie jest to niemożliwe. Tez byłam w szoku jak tak z zegarkiem w reku wszystko. Ale zauważyłam ze synkowi to dużo ułatwia. Wie co po czym następuje i również ja odczytuje jego sygnały szybciej. Także nudą wiało i czasem miałam dość bo ciężko było gdzieś wyjść ale teraz już w miarę automatycznie to idzie.Podziwiam za organizacje!
Naprawdę super, czasami warto się przemęczyć i są efekty !oj na początku to tak nie wyglądało. Rutynę ciężko jest wprowadzić ale nie jest to niemożliwe. Tez byłam w szoku jak tak z zegarkiem w reku wszystko. Ale zauważyłam ze synkowi to dużo ułatwia. Wie co po czym następuje i również ja odczytuje jego sygnały szybciej. Także nudą wiało i czasem miałam dość bo ciężko było gdzieś wyjść ale teraz już w miarę automatycznie to idzie.
Super❤❤ dokładnie, warto walczyć do koncaDziewczyny czekałam bardzo długo na ten moment jestem po prostu zakochana. Mimo tego że wyglądam i czuję się jak g.. to jestem szczęśliwa!!! Walczcie mimo upadków, nigdy się nie poddawajcie Zostałam mamą po tylu latach!
Be_More_Happy
DziękujemyAle długi chłopczyk! Gratulacje
Be_More_Happy
Dziękujemygratulacje spory chłopiec
Be_More_Happy
DziękujemyGratulacje!!! Cieszcie się tym pięknym czasem razem
Be_More_Happy
DziękujemyGratulacje