Artemida90
Fanka BB :)
No synki lubią siedzieć u mamusi w brzuchuTaaak
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No synki lubią siedzieć u mamusi w brzuchuTaaak
Cierpliwości, za rok ci się przyda jak będziesz z pielucha ganiać za urwysem a ten nie będzie chciał i będzie sperdzielac po chacieTaaak
dlatego mój prawie 2latek nadal przewijany na przewijaku na komodzie. Nie ma uciekania matce bo matka ma odliczony czas przed praca.Cierpliwości, za rok ci się przyda jak będziesz z pielucha ganiać za urwysem a ten nie będzie chciał i będzie sperdzielac po chacie
My mamy pantsy i powoli w domu będę ją przestawiać na zwykłe majtasy. A do żłobka mam plan budzić ja trochę wcześniej przez to żeby nie na szybkodlatego mój prawie 2latek nadal przewijany na przewijaku na komodzie. Nie ma uciekania matce bo matka ma odliczony czas przed praca.
heheh No ja pracuje na 3 zmiany nie idzie tego ustawić i budzić chwile wcześniej. Czasem to czekam aż się obudzi po mojej nocnej zmianie o 7 i jedziemy do opiekunki na 8. Czasem wszystko jest wyliczone. Potem ja w końcu muszę isc spać po nocce. Ale my mamy taki system opracowany i Wiktor wie ze nie idzie tego przeskoczyć i musi współpracować.My mamy pantsy i powoli w domu będę ją przestawiać na zwykłe majtasy. A do żłobka mam plan budzić ja trochę wcześniej przez to żeby nie na szybko
Bardzo mi przykro, nawet nie wiem co powiedziećKropkowi nie podobało się u mniewynik bety 0,1... trzeci raz straciłam kropka
Świetnie to ustawiliscie, rutyna jest ważna, wtedy idzie łatwiej wypracować wszystko.heheh No ja pracuje na 3 zmiany nie idzie tego ustawić i budzić chwile wcześniej. Czasem to czekam aż się obudzi po mojej nocnej zmianie o 7 i jedziemy do opiekunki na 8. Czasem wszystko jest wyliczone. Potem ja w końcu muszę isc spać po nocce. Ale my mamy taki system opracowany i Wiktor wie ze nie idzie tego przeskoczyć i musi współpracować.
K*rwa.Kropkowi nie podobało się u mniewynik bety 0,1... trzeci raz straciłam kropka
Przykro miKropkowi nie podobało się u mniewynik bety 0,1... trzeci raz straciłam kropka