reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Świetnie to ustawiliscie, rutyna jest ważna, wtedy idzie łatwiej wypracować wszystko.
oj tak rutyna nas ratuje, szkoda ze czasem w weekend zamiast o 7 budzi się o 6, albo tak jak ostatnio o 5:50 😊😊😂 ale za to wieczorna rutyna jest bardzo wygodna - 19 kąpiel 19:30 butelka z mlekiem i w ciągu 30 min śpi - u siebie w łóżeczku w swoim pokoju. Jest to dobre kiedy Np mąż usypia przed swoją nocna zmiana i jeszcze zdarzy kawę wypić bo ja wtedy mam popołudniowe zmiany. Rodzice moi tylko przychodzą i śpią u nas do momentu aż ja wrócę. Pracujemy z mężem w jednej fabryce i niestety nie poszli na rękę ze zmiana systemu pracy. I jakoś musimy dobie radzic 😊

Świetnie to ustawiliscie, rutyna jest ważna, wtedy idzie łatwiej wypracować wszystko.
A moją rutynę dzisiaj szlag trafił. Młoda wykąpana, nakarmiona a młody raptem przespał godzinę karmienia 🤪 ale nie będę go budziła bo biedaki dziś mają gorszy dzień, chyba przez tą diametralną zmianę pogody, w dzień prawie w ogóle nie spały więc teraz nie mam serca wybudzać 🙁

reklama
Rozważacie kolejną stymulację? Miałaś krótki protokół czy długi? Może zmiana leków, może większe dawki. Albo poszerzona diagnostyka? Lekarz ma jakiś plan?
to była stymulacja na cyklu naturalnym, bo praktycznie nie reaguje na leki🥺mam 40 lat i amh ma poziomie 0,4😥jutro mam konsultacje z lekarzem, ale nie prowadzącym niestety. Powie mi pewnie o odstawieniu tych wszystkich hormonów i zastrzyków. A z moim prowadzącym będę musiała się umowic, niech powie co o tym mysli. Pewnie powie, ze zostaje komórka dawczyni🥺

Do góry