Madziarka82
Fanka BB :)
ja tez nie wiem co mówić i robicBardzo mi przykro, nawet nie wiem co powiedzieć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tez nie wiem co mówić i robicBardzo mi przykro, nawet nie wiem co powiedzieć
Dziekuje za wsparcieK*rwa.
Tule cię bardzo mocno. Bardzo.
Przykro mi
oj tak rutyna nas ratuje, szkoda ze czasem w weekend zamiast o 7 budzi się o 6, albo tak jak ostatnio o 5:50 ale za to wieczorna rutyna jest bardzo wygodna - 19 kąpiel 19:30 butelka z mlekiem i w ciągu 30 min śpi - u siebie w łóżeczku w swoim pokoju. Jest to dobre kiedy Np mąż usypia przed swoją nocna zmiana i jeszcze zdarzy kawę wypić bo ja wtedy mam popołudniowe zmiany. Rodzice moi tylko przychodzą i śpią u nas do momentu aż ja wrócę. Pracujemy z mężem w jednej fabryce i niestety nie poszli na rękę ze zmiana systemu pracy. I jakoś musimy dobie radzicŚwietnie to ustawiliscie, rutyna jest ważna, wtedy idzie łatwiej wypracować wszystko.
Macie jeszcze jakieś mrozaczki?ja tez nie wiem co mówić i robic
A moją rutynę dzisiaj szlag trafił. Młoda wykąpana, nakarmiona a młody raptem przespał godzinę karmienia ale nie będę go budziła bo biedaki dziś mają gorszy dzień, chyba przez tą diametralną zmianę pogody, w dzień prawie w ogóle nie spały więc teraz nie mam serca wybudzaćŚwietnie to ustawiliscie, rutyna jest ważna, wtedy idzie łatwiej wypracować wszystko.
wogole nie mieliśmy. To było na cyklu naturalnym i tylko jedna komórka się zapłodniła z dwóch pobranychMacie jeszcze jakieś mrozaczki?
Rozważacie kolejną stymulację? Miałaś krótki protokół czy długi? Może zmiana leków, może większe dawki. Albo poszerzona diagnostyka? Lekarz ma jakiś plan?wogole nie mieliśmy. To było na cyklu naturalnym i tylko jedna komórka się zapłodniła z dwóch pobranych
Ojejku bardzo bardzo mi przykro ściskam mocno, planujecie kolejna stymulacje?wogole nie mieliśmy. To było na cyklu naturalnym i tylko jedna komórka się zapłodniła z dwóch pobranych
to była stymulacja na cyklu naturalnym, bo praktycznie nie reaguje na lekimam 40 lat i amh ma poziomie 0,4jutro mam konsultacje z lekarzem, ale nie prowadzącym niestety. Powie mi pewnie o odstawieniu tych wszystkich hormonów i zastrzyków. A z moim prowadzącym będę musiała się umowic, niech powie co o tym mysli. Pewnie powie, ze zostaje komórka dawczyniRozważacie kolejną stymulację? Miałaś krótki protokół czy długi? Może zmiana leków, może większe dawki. Albo poszerzona diagnostyka? Lekarz ma jakiś plan?