reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny,
mam pytanie czy którąż Was miała jakiekolwiek objawy ciąży miedzy transferem a badaniem bety?
Dzisiaj jestem 8dpt i nie miałam dobrej pory krwawienia implantacyjnego. Do niedzieli włącznie czułam, ze coś się „tam” dzieje-jakieś małe kłócia, ale od wczoraj totalna cisza i zaczynam się tym coraz bardziej martwic🥺podświadomie szuka potwierdzenia, ze brak objawów nie jest złym sygnałem... pomóżcie-podzielcie się przykładami, ze się Wam udało mimo braku objawow🙏

Hej dziewczyny,
mam pytanie czy którąż Was miała jakiekolwiek objawy ciąży miedzy transferem a badaniem bety?
Dzisiaj jestem 8dpt i nie miałam dobrej pory krwawienia implantacyjnego. Do niedzieli włącznie czułam, ze coś się „tam” dzieje-jakieś małe kłócia, ale od wczoraj totalna cisza i zaczynam się tym coraz bardziej martwic🥺podświadomie szuka potwierdzenia, ze brak objawów nie jest złym sygnałem... pomóżcie-podzielcie się przykładami, ze się Wam udało mimo braku objawow🙏
U mnie nic takiego nie miało miejsca. Żadnych objawów nie zauważyłam, implantacji klocia nic. Dwa testy 7 i 13 dni po iui biale jak po praniu vizirem.
17 dni po iui zrobiłam betę, była niska ale pozytywna. A dziś ten cudak rano strzelił mnie z liścia w twarz na pobudkę 💁

Hej dziewczyny,
Ja nie mialam żadnych objawów, dopiero później zaczelam być głodna jak hak o 6 rano i pędziłam smażyć jajka 😅😅

U mnie nic takiego nie miało miejsca. Żadnych objawów nie zauważyłam, implantacji klocia nic. Dwa testy 7 i 13 dni po iui biale jak po praniu vizirem.
17 dni po iui zrobiłam betę, była niska ale pozytywna. A dziś ten cudak rano strzelił mnie z liścia w twarz na pobudkę 💁
dziękuje za Twoja odpowiedź, szczególnie za fragment z liściem na pobudkę😉uśmiechnęłam się od ucha do ucha😚wczoraj miałam napad paniki, ze się nie udało, ale przywracasz mi wiarę w powodzenie😚wierze, ze się uda szczególnie, ze jestem obstawiona lekami przez cały dzien😊

Hej dziewczyny,
Ja zawsze w 2 dniu po transferze miałam taki, krótki dość mocny bol brzucha. W ciąży naturalnej też miałam takie coś, teraz wiem, że zarodek się wgryzał w mamusie :D poza tym zero objawów i gdyby nie rosnący, kopiący później brzuch to do końca bym nie wiedziała, że to ciąża. U mnie 6 dni po transferze czułe testy już wyłapywały ciążę. Może przejdź się na betę, bo rozumiem, że jesteś po im vitro ?

reklama
Ja zawsze w 2 dniu po transferze miałam taki, krótki dość mocny bol brzucha. W ciąży naturalnej też miałam takie coś, teraz wiem, że zarodek się wgryzał w mamusie :D poza tym zero objawów i gdyby nie rosnący, kopiący później brzuch to do końca bym nie wiedziała, że to ciąża. U mnie 6 dni po transferze czułe testy już wyłapywały ciążę. Może przejdź się na betę, bo rozumiem, że jesteś po im vitro ?
tak, jestem po invitro. Boje się tak wczesnie isc na betę, żeby się czasami nie rozczarować🥺

Do góry