reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hej dziewczyny,
mam pytanie czy którąż Was miała jakiekolwiek objawy ciąży miedzy transferem a badaniem bety?
Dzisiaj jestem 8dpt i nie miałam dobrej pory krwawienia implantacyjnego. Do niedzieli włącznie czułam, ze coś się „tam” dzieje-jakieś małe kłócia, ale od wczoraj totalna cisza i zaczynam się tym coraz bardziej martwic🥺podświadomie szuka potwierdzenia, ze brak objawów nie jest złym sygnałem... pomóżcie-podzielcie się przykładami, ze się Wam udało mimo braku objawow🙏

Hej dziewczyny,
mam pytanie czy którąż Was miała jakiekolwiek objawy ciąży miedzy transferem a badaniem bety?
Dzisiaj jestem 8dpt i nie miałam dobrej pory krwawienia implantacyjnego. Do niedzieli włącznie czułam, ze coś się „tam” dzieje-jakieś małe kłócia, ale od wczoraj totalna cisza i zaczynam się tym coraz bardziej martwic🥺podświadomie szuka potwierdzenia, ze brak objawów nie jest złym sygnałem... pomóżcie-podzielcie się przykładami, ze się Wam udało mimo braku objawow🙏
U mnie nic takiego nie miało miejsca. Żadnych objawów nie zauważyłam, implantacji klocia nic. Dwa testy 7 i 13 dni po iui biale jak po praniu vizirem.
17 dni po iui zrobiłam betę, była niska ale pozytywna. A dziś ten cudak rano strzelił mnie z liścia w twarz na pobudkę 💁

Hej dziewczyny,
Ja nie mialam żadnych objawów, dopiero później zaczelam być głodna jak hak o 6 rano i pędziłam smażyć jajka 😅😅

U mnie nic takiego nie miało miejsca. Żadnych objawów nie zauważyłam, implantacji klocia nic. Dwa testy 7 i 13 dni po iui biale jak po praniu vizirem.
17 dni po iui zrobiłam betę, była niska ale pozytywna. A dziś ten cudak rano strzelił mnie z liścia w twarz na pobudkę 💁
dziękuje za Twoja odpowiedź, szczególnie za fragment z liściem na pobudkę😉uśmiechnęłam się od ucha do ucha😚wczoraj miałam napad paniki, ze się nie udało, ale przywracasz mi wiarę w powodzenie😚wierze, ze się uda szczególnie, ze jestem obstawiona lekami przez cały dzien😊

Hej dziewczyny,
Ja zawsze w 2 dniu po transferze miałam taki, krótki dość mocny bol brzucha. W ciąży naturalnej też miałam takie coś, teraz wiem, że zarodek się wgryzał w mamusie :D poza tym zero objawów i gdyby nie rosnący, kopiący później brzuch to do końca bym nie wiedziała, że to ciąża. U mnie 6 dni po transferze czułe testy już wyłapywały ciążę. Może przejdź się na betę, bo rozumiem, że jesteś po im vitro ?

reklama
Ja zawsze w 2 dniu po transferze miałam taki, krótki dość mocny bol brzucha. W ciąży naturalnej też miałam takie coś, teraz wiem, że zarodek się wgryzał w mamusie :D poza tym zero objawów i gdyby nie rosnący, kopiący później brzuch to do końca bym nie wiedziała, że to ciąża. U mnie 6 dni po transferze czułe testy już wyłapywały ciążę. Może przejdź się na betę, bo rozumiem, że jesteś po im vitro ?
tak, jestem po invitro. Boje się tak wczesnie isc na betę, żeby się czasami nie rozczarować🥺

Do góry