reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mnie też wszyscy wkurzają dookoła. Ja ma teraz etap, nie możesz się przy dzieciach denerwować, nie możesz tego, tamtego. Musisz robić tak i tak 😤😤😤 robią ze mnie maszynę, jakbym ja nie była w tym zupełnie ważna.. więc ostatnio powiedziałam żeby darowali sobie głupie zalecenie bo nie mają pojęcia o tym co to jest opieka samemu nad bliźniakami. A przyjść na kawę i pi...lić głupoty jest najłatwiej
Ehh bo im tak najłatwiej wpaść na kawkę parę "złotych" rad dać potem obgadać jeszcze zamiast spytać się czy może w czymś naprawdę pomóc. Taka głupia mentalność ludzi oczywiście nie wszystkich ale takie mądrale mnie też wkurzają .

reklama
Ehh bo im tak najłatwiej wpaść na kawkę parę "złotych" rad dać potem obgadać jeszcze zamiast spytać się czy może w czymś naprawdę pomóc. Taka głupia mentalność ludzi oczywiście nie wszystkich ale takie mądrale mnie też wkurzają .
Też miałam taki sam problem...
I właśnie to co piszesz, szkoda, że nikt nie zapyta czy w czymś pomóc...

Aha to fajnie ja też właśnie mam różek taki cieniutki o ile nie będzie jakiś ekstremalnych upałów to chce przez początki kłaść synka w rożku żeby mu było przyjemnie a w razie upałów mam taki bambusowy kocyk o śpiworku pomyślę na jesień ☺️
To tak jak ja :) kupiłam jeszcze otulacz muślinowy i też super sprawa :)

reklama
Do góry