reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Hejo🥳No wiec tak. Moj ma słabe nasienie i od 2 miesiecy bierze suplementy na poprawę. Jak weszlam do gabinetu to pani doktor powiedziala ze nie ma dobrych wiadomosci bo nasienie jest bardzo słabe i do nas należy decyzja czy robimy czy nie bo oni z takimi wynikami nie robia. No ale juz sie tak nastawiłam,wydalam kupę kasy na badania krwi,ktore sa wazne 3 miesiace, zrobilam sobie sama zastrzyk (pierwszy raz xD) to mowie tak. A sama IUI niebolesna, po sobie leżałam z 20 minut i tyle :D
To teraz trzymamy kciuki, żeby to był celny strzał 💪✊🙂

Tak, dlatego mimo gorszych dni nie wolno przestawać walczyć!! A tych gorszych było sporo 🙈
A ile będzie jak się dziecko urodzi 🤪 ja nie miałam pojęcia że mimo takich wywalczonych i wyczekanych bąbelków będę miała aż tyle gorszych dni po ich urodzeniu 🤔😳 zawsze uważałam że jak się uda to już nie będzie żadnych problemów, tylko kraina wiecznej szczęśliwości 🤣 a bywa różnie, w końcu jesteśmy tylko ludźmi. Także laski, ćwiczcie przed porodem ciężkie dni, będzie Wam później łatwiej, chyba..... 🤪😄

reklama
Długo jesteś już po ?

Jakie badania powinno się wykonać przed ? Idąc do lekarza lubię mieć juz wszystko na własną rękę przygotowane :-) :) Nie zdążę wszystkiego porobić do środy, ale coś tam już mam ! do tego usg z monitoringu gdzie u mnie wszystko super !
Mąż niby od stycznia bierze, a raczej brał leki bo mieliśmy zawirowania w życiu ostatnio... ale umówilam mimo wszystko w poniedziałek na powtórne badanie nasienia, żeby to mieć świeżutkie :)
tak jak zdążyłam trochę poczytać ..... to lekarz wyznacza ilość prób ? Po czym to się stwierdza ?
U nas jest tak, że po 3 nieudanych sugeruje się IVF. Ale mamy prawo do 6 podejść...

Do góry