Karolaajn
Zaangażowana w BB
Mój mąż miał beznadziejne wyniki.. wychodziła azoospermia.. wystarczyło zmienić głupie nawyki i wyniki się poprawiły te nawyki to noszenie tel w kieszeni, kąpiel w gorącej wodzie, trzymanie laptopa na kolanach, chodzenie w lecie w grubych dżinsach.. dodatkowo suplementacja witamin.. przeczy, pestki dyni itd.. dodatkowo dawałam mu do picia zioła ojca sroki na noc pomogło albo jakiś cud
moj pali fajki i jest kucharzem wiec pracuje w gorącym. Tez bierze kilka opakowan supli,
Moj pali fajki i jest kucharzem pracuje w gorącym. Tez bierze suple, kazałam mu poc duzo wody w pracy, spac bez gacikapac sie w zimnej wodzie,nie nosić telefonu w kieszeni. Zobaczymy, mam nadzieje ze mu sie poprawia, mimo tego ze rok temu mial super wyniki i jestesmy w szoku co sie mogło stac :/Mój mąż miał beznadziejne wyniki.. wychodziła azoospermia.. wystarczyło zmienić głupie nawyki i wyniki się poprawiły te nawyki to noszenie tel w kieszeni, kąpiel w gorącej wodzie, trzymanie laptopa na kolanach, chodzenie w lecie w grubych dżinsach.. dodatkowo suplementacja witamin.. orzechy, pestki dyni itd.. dodatkowo dawałam mu do picia zioła ojca sroki na noc pomogło albo jakiś cud