reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mój mąż miał beznadziejne wyniki.. wychodziła azoospermia.. wystarczyło zmienić głupie nawyki i wyniki się poprawiły ;) te nawyki to noszenie tel w kieszeni, kąpiel w gorącej wodzie, trzymanie laptopa na kolanach, chodzenie w lecie w grubych dżinsach.. dodatkowo suplementacja witamin.. przeczy, pestki dyni itd.. dodatkowo dawałam mu do picia zioła ojca sroki na noc :) pomogło albo jakiś cud 🤩

moj pali fajki i jest kucharzem wiec pracuje w gorącym. Tez bierze kilka opakowan supli,
Mój mąż miał beznadziejne wyniki.. wychodziła azoospermia.. wystarczyło zmienić głupie nawyki i wyniki się poprawiły ;) te nawyki to noszenie tel w kieszeni, kąpiel w gorącej wodzie, trzymanie laptopa na kolanach, chodzenie w lecie w grubych dżinsach.. dodatkowo suplementacja witamin.. orzechy, pestki dyni itd.. dodatkowo dawałam mu do picia zioła ojca sroki na noc :) pomogło albo jakiś cud 🤩
Moj pali fajki i jest kucharzem :( pracuje w gorącym. Tez bierze suple, kazałam mu poc duzo wody w pracy, spac bez gaci😂kapac sie w zimnej wodzie🤣,nie nosić telefonu w kieszeni. Zobaczymy, mam nadzieje ze mu sie poprawia, mimo tego ze rok temu mial super wyniki i jestesmy w szoku co sie mogło stac :/

reklama
Moj pali fajki i jest kucharzem :( pracuje w gorącym. Tez bierze suple, kazałam mu poc duzo wody w pracy, spac bez gaci😂kapac sie w zimnej wodzie🤣,nie nosić telefonu w kieszeni. Zobaczymy, mam nadzieje ze mu sie poprawia, mimo tego ze rok temu mial super wyniki i jestesmy w szoku co sie mogło stac :/
Stres również robi swoje.. a tel w samochodzie na uchwycie czy między nogami? Bo mój tak cały czas woził.. teraz się mega pilnuje.. chciałby by nam się udało kolejnym razem naturalnie :)

Życie niestety jest nieprzewidywalne ! ale trzeba mieć nadzieję że będzie dobrze !
Ważne że człowiek podejmuje kroki i działa !
Ja długo zbierałam się z wizyta u specjalisty bo no jednak po takim czasie starania i dalej nic ?
Wiedziałam że coś jest nie tak i bałam się diagnozy

Ale dziewczyny, damy radę :D Jeszcze w 2023 będziemy bawić nasze Maluchy <3

to wychodzi na to że większość badań mam :) Super, dziekuje Ci bardzo
Powiem Ci ze moj mial rok temu takie dobre wyniki ze az lekarka w szoku ze teraz tak slabo 😣a nawyki
Mój mąż miał beznadziejne wyniki.. wychodziła azoospermia.. wystarczyło zmienić głupie nawyki i wyniki się poprawiły ;) te nawyki to noszenie tel w kieszeni, kąpiel w gorącej wodzie, trzymanie laptopa na kolanach, chodzenie w lecie w grubych dżinsach.. dodatkowo suplementacja witamin.. orzechy, pestki dyni itd.. dodatkowo dawałam mu do picia zioła ojca sroki na noc :) pomogło albo jakiś cud 🤩
a powiedz zaszłaś po inseminacji? Ile wtedy mialas podanego nasienia? 🤪tzn ile plemników w nim bylo? Jezeli mozna spytać🥰

Powiem Ci ze moj mial rok temu takie dobre wyniki ze az lekarka w szoku ze teraz tak slabo 😣a nawyki

a powiedz zaszłaś po inseminacji? Ile wtedy mialas podanego nasienia? 🤪tzn ile plemników w nim bylo? Jezeli mozna spytać🥰
Niestety iui nie przyniosło efektów.. ivf za pierwszym razem ;) ogólnie polecam się nie katować więcej niż trzy razy iui ;)

Życie niestety jest nieprzewidywalne ! ale trzeba mieć nadzieję że będzie dobrze !
Ważne że człowiek podejmuje kroki i działa !
Ja długo zbierałam się z wizyta u specjalisty bo no jednak po takim czasie starania i dalej nic ?
Wiedziałam że coś jest nie tak i bałam się diagnozy

Ale dziewczyny, damy radę :D Jeszcze w 2023 będziemy bawić nasze Maluchy <3
Oby oby, bede miec wtedy 30ste wiec juz by sie przydalo 😆
Stres również robi swoje.. a tel w samochodzie na uchwycie czy między nogami? Bo mój tak cały czas woził.. teraz się mega pilnuje.. chciałby by nam się udało kolejnym razem naturalnie :)
miedzy nogami!! No to stary 32 lata a bede go pilnowac jak mlodego😀😅

reklama
Do góry