reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Mój mąż miał beznadziejne wyniki.. wychodziła azoospermia.. wystarczyło zmienić głupie nawyki i wyniki się poprawiły ;) te nawyki to noszenie tel w kieszeni, kąpiel w gorącej wodzie, trzymanie laptopa na kolanach, chodzenie w lecie w grubych dżinsach.. dodatkowo suplementacja witamin.. przeczy, pestki dyni itd.. dodatkowo dawałam mu do picia zioła ojca sroki na noc :) pomogło albo jakiś cud 🤩

moj pali fajki i jest kucharzem wiec pracuje w gorącym. Tez bierze kilka opakowan supli,
Mój mąż miał beznadziejne wyniki.. wychodziła azoospermia.. wystarczyło zmienić głupie nawyki i wyniki się poprawiły ;) te nawyki to noszenie tel w kieszeni, kąpiel w gorącej wodzie, trzymanie laptopa na kolanach, chodzenie w lecie w grubych dżinsach.. dodatkowo suplementacja witamin.. orzechy, pestki dyni itd.. dodatkowo dawałam mu do picia zioła ojca sroki na noc :) pomogło albo jakiś cud 🤩
Moj pali fajki i jest kucharzem :( pracuje w gorącym. Tez bierze suple, kazałam mu poc duzo wody w pracy, spac bez gaci😂kapac sie w zimnej wodzie🤣,nie nosić telefonu w kieszeni. Zobaczymy, mam nadzieje ze mu sie poprawia, mimo tego ze rok temu mial super wyniki i jestesmy w szoku co sie mogło stac :/

reklama
Moj pali fajki i jest kucharzem :( pracuje w gorącym. Tez bierze suple, kazałam mu poc duzo wody w pracy, spac bez gaci😂kapac sie w zimnej wodzie🤣,nie nosić telefonu w kieszeni. Zobaczymy, mam nadzieje ze mu sie poprawia, mimo tego ze rok temu mial super wyniki i jestesmy w szoku co sie mogło stac :/
Stres również robi swoje.. a tel w samochodzie na uchwycie czy między nogami? Bo mój tak cały czas woził.. teraz się mega pilnuje.. chciałby by nam się udało kolejnym razem naturalnie :)

Życie niestety jest nieprzewidywalne ! ale trzeba mieć nadzieję że będzie dobrze !
Ważne że człowiek podejmuje kroki i działa !
Ja długo zbierałam się z wizyta u specjalisty bo no jednak po takim czasie starania i dalej nic ?
Wiedziałam że coś jest nie tak i bałam się diagnozy

Ale dziewczyny, damy radę :D Jeszcze w 2023 będziemy bawić nasze Maluchy <3

to wychodzi na to że większość badań mam :) Super, dziekuje Ci bardzo
Powiem Ci ze moj mial rok temu takie dobre wyniki ze az lekarka w szoku ze teraz tak slabo 😣a nawyki
Mój mąż miał beznadziejne wyniki.. wychodziła azoospermia.. wystarczyło zmienić głupie nawyki i wyniki się poprawiły ;) te nawyki to noszenie tel w kieszeni, kąpiel w gorącej wodzie, trzymanie laptopa na kolanach, chodzenie w lecie w grubych dżinsach.. dodatkowo suplementacja witamin.. orzechy, pestki dyni itd.. dodatkowo dawałam mu do picia zioła ojca sroki na noc :) pomogło albo jakiś cud 🤩
a powiedz zaszłaś po inseminacji? Ile wtedy mialas podanego nasienia? 🤪tzn ile plemników w nim bylo? Jezeli mozna spytać🥰

Powiem Ci ze moj mial rok temu takie dobre wyniki ze az lekarka w szoku ze teraz tak slabo 😣a nawyki

a powiedz zaszłaś po inseminacji? Ile wtedy mialas podanego nasienia? 🤪tzn ile plemników w nim bylo? Jezeli mozna spytać🥰
Niestety iui nie przyniosło efektów.. ivf za pierwszym razem ;) ogólnie polecam się nie katować więcej niż trzy razy iui ;)

Życie niestety jest nieprzewidywalne ! ale trzeba mieć nadzieję że będzie dobrze !
Ważne że człowiek podejmuje kroki i działa !
Ja długo zbierałam się z wizyta u specjalisty bo no jednak po takim czasie starania i dalej nic ?
Wiedziałam że coś jest nie tak i bałam się diagnozy

Ale dziewczyny, damy radę :D Jeszcze w 2023 będziemy bawić nasze Maluchy <3
Oby oby, bede miec wtedy 30ste wiec juz by sie przydalo 😆
Stres również robi swoje.. a tel w samochodzie na uchwycie czy między nogami? Bo mój tak cały czas woził.. teraz się mega pilnuje.. chciałby by nam się udało kolejnym razem naturalnie :)
miedzy nogami!! No to stary 32 lata a bede go pilnowac jak mlodego😀😅

reklama
Do góry