Jeśli bierzecie pod uwagę ivf, to myślę że nie ma co iść aż w 6 iui. My mieliśmy proponowane ivf po 3 nieudanych iui, podeszliśmy do 4 iui tez nieudanej. Troszkę szkoda pieniążków, lepiej to dołożyć do dalszych procedur.U nas jest tak, że po 3 nieudanych sugeruje się IVF. Ale mamy prawo do 6 podejść...
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Miałam tylko na myśli dopuszczalną ilość, oczywiście nie będziemy brnąć aż w 6. Dopuszczalną - w sensie narzuconą przez prawo, jako że wszystko jest tu refundowane...Jeśli bierzecie pod uwagę ivf, to myślę że nie ma co iść aż w 6 iui. My mieliśmy proponowane ivf po 3 nieudanych iui, podeszliśmy do 4 iui tez nieudanej. Troszkę szkoda pieniążków, lepiej to dołożyć do dalszych procedur.
To super, że refundowane. U nas kasa kosmosMiałam tylko na myśli dopuszczalną ilość, oczywiście nie będziemy brnąć aż w 6. Dopuszczalną - w sensie narzuconą przez prawo, jako że wszystko jest tu refundowane...
PałkaZapałka
My się nie łapaliśmy na żadną refundację, kupa kasy. Ale wartoTo super, że refundowane. U nas kasa kosmos
Hankaa
My również nie ale wydarlabym tę kasę z podziemiMy się nie łapaliśmy na żadną refundację, kupa kasy. Ale warto
Potwierdzam!My się nie łapaliśmy na żadną refundację, kupa kasy. Ale warto
Masz rację, motywacja ogromnaMy również nie ale wydarlabym tę kasę z podziemi
PałkaZapałka
Ale powiem wam że na początku drogi wahałam się czy to przyniesie rezultaty.
Przy pytaniu lekarza ile prób ma sens powiedział bardzo ważna rzecz, która każda dziewczyna powinna usłyszeć:
Proszę nie myśleć ile tylko skupić się na tej przed nami. Potem będziemy się najwyżej zastanawiać.
Przy pytaniu lekarza ile prób ma sens powiedział bardzo ważna rzecz, która każda dziewczyna powinna usłyszeć:
Proszę nie myśleć ile tylko skupić się na tej przed nami. Potem będziemy się najwyżej zastanawiać.
Evelyn1919
To widzę, że się w końcu coś zmieniło, bo ja musiałam przejść przez 6 iuiMiałam tylko na myśli dopuszczalną ilość, oczywiście nie będziemy brnąć aż w 6. Dopuszczalną - w sensie narzuconą przez prawo, jako że wszystko jest tu refundowane...
reklama
Madame JS
Nie mieszkam w PLTo widzę, że się w końcu coś zmieniło, bo ja musiałam przejść przez 6 iui
Podziel się: